Willem van Dijk

Vanaf begin serieus genomen.

Kimberley

Lange wachttijd tot uiteindelijk de levering van de auto. Bleek uiteindelijk dat nog niet alles volgens afspraak was afgehandeld. Daarbij vragen wij ons dan af waarom die levertijd zo lang dient te... Lange wachttijd tot uiteindelijk de levering van de auto. Bleek uiteindelijk dat nog niet alles volgens afspraak was afgehandeld. Daarbij vragen wij ons dan af waarom die levertijd zo lang dient te duren (als niet alles uitgevoerd wordt). Daarnaast worden terugbelverzoeken niet waargemaakt. Tevens is bij de verkoop gesproken over een bedrag van teruggave (voor inlevering van een andere auto), maar hier moet je langere tijd op wachten. Wordt niet gemeld van tevoren bij de verkoop, terwijl dit wel bekend is bij de verkoper.

Verkoper neemt de tijd voor je. Prettige houding, niet overdreven. Mag uit zichzelf iets meer over de auto vertellen.

vd H

De verkoop ging juist, vooral via mail. bij afleveren wel aantal zaken die niet juist waren.
vooral schoonmaak liet veel te wensen over en stond niet in verhouding met hetgeen besproken en voorgespiegeld was. auto is enkel nagelopen niet gepoetst en gepolijst, binnen niet schoon. met logo verwijderen diepe krassen in lak! auto moet terug voor bijwerken!

Adailson Rafael siqueira

Topper service duidelijk met afspraak
Inleveren van de auto op tijd

Goed geholpen door Daniel de Wit, keurig!

Medewerker reageert zeer snel op een e-mail of telefoontje.

Henny Jansen

Ik ben zeer goed geholpen door de 2 verkoop adviseurs Alle lof hoe de aflevering is geweest

Top geregeld. De moeite waard om vanuit zeeland naar hier te komen.