Bijzonder goede en correcte behandeling en afhandeling van de schade.
Geen opdringerige verkoper (die ik elders wel tegenkwam). Fijn contact en goede service!!
Keurig geholpen en goed geïnformeerd gedurende het proces.
Zeer positief! Heb er een VW Polo geprivateleased en eenmaal een schadeherstel gehad en bij beide liep het hele proces van eerste kennismaking tot aanvraag tot afhandeling perfect!
Eric van Iperenburg
Vriendelijke en open communicatie.
JM Luchtenburg Dhr.
Wel toegezegd navraag te doen binnen een week,maar nog geen telefoon gehad!
Richard
Door een jonge verkoper uitermate professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan!!
Zeer correct
Prettige en verrassende oplevering van onze nieuwe auto, Aria laat niets aan het toeval over keurig en vakkundig. Alle afspraken en onze speciale wensen zijn prima uitgevoerd. wij vonden...Prettige en verrassende oplevering van onze nieuwe auto, Aria laat niets aan het toeval over keurig en vakkundig. Alle afspraken en onze speciale wensen zijn prima uitgevoerd. wij vonden het erg leukl!
Bonne en Anja de Boer
We hebben gedurende het hele inruil en aankoopproces zeer goed contact gehad met Dhr. Maikel Gandomkar en heeft hij ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes. We zijn daarom bijzonder...We hebben gedurende het hele inruil en aankoopproces zeer goed contact gehad met Dhr. Maikel Gandomkar en heeft hij ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes. We zijn daarom bijzonder tevreden over uw medewerker en uw bedrijf.