Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Mark

Medewerkers waren op tijd zoals was afgesproken. Vervolgens is storing snel verholpen en heb ik advies ontvangen hoe electra in mijn huis verbetert kan worden. Offerte kan duidelijker, omdat ik er... Medewerkers waren op tijd zoals was afgesproken. Vervolgens is storing snel verholpen en heb ik advies ontvangen hoe electra in mijn huis verbetert kan worden. Offerte kan duidelijker, omdat ik er vanuit ging dat er 1 monteur langs zou komen, maar er kwamen er twee. Kleine verrassing, maar uiteindelijk prima geholpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

• Deskundigheid
• Snelle oplossing voor storing
• Advies ontvangen om electra te verbeteren in ons huis

Offerte kan duidelijker. Ik ging er vanuit dat er 1 monteur zou langskomen, maar in de praktijk kwamen er 2

(Bewerkt)

Product van hoge kwaliteit en vriendelijke monteurs

Product van hoge kwaliteit en vriendelijke monteurs

Snelle service, duidelijke uitleg welke stappen te nemen. Probleem is opgelost. ( uitval aard lek schakelaar )

Vriendelijk en zeer service gericht.

Geen.

Anique Landré

Keurige service; vriendelijk, goede en heldere communicatie en net en vakkundig werk.

Heldere communicatie, er wordt netjes en vakkundig gewerkt.

Het starttarief is best prijzig.

Flexibel bij het maken van afspraken, stipt op tijd, gedegen en accuraat met een groot inlevingsvermogen in de klantbehoefte!

De voorbeeldige precisie in alle opzichten van opdracht tot uitvoering.

Ga zo door!!!

D.E.C.M. van Vliet

Gisteravond stopte de tv er abrupt mee. De zekering was uitgeslagen. We konden niet achterhalen welk apparaat deze storing veroorzaakte. Vanochtend Van Bentem Elektrotechniek gebeld om een afspraak... Gisteravond stopte de tv er abrupt mee. De zekering was uitgeslagen. We konden niet achterhalen welk apparaat deze storing veroorzaakte. Vanochtend Van Bentem Elektrotechniek gebeld om een afspraak te maken. Dat kon om 13.00 uur.
Exact om 13.00 uur stonden er twee monteurs voor de deur.
Compliment aan Rowan van Waas en zijn collega. Het apparaat dat de storing veroorzaakte werd snel gelokaliseerd.

Thank you help in finding out tapping of electricity gas water by neighbours

Jan Meijer

Op zaterdag Van Bentem gebeld in verband problemen oude meterkast. Op de maandag daarna vervanging meterkast door Wouter. Prettige samenwerking. Goede en degelijke installatie. Bedankt voor snelle... Op zaterdag Van Bentem gebeld in verband problemen oude meterkast. Op de maandag daarna vervanging meterkast door Wouter. Prettige samenwerking. Goede en degelijke installatie. Bedankt voor snelle service.

Ervaren elektricien. Netjes en degelijk werk. Alles getest.

Kevin

Verbrande draad in de groepenkast zwevend net gehad . Complete nieuwe stoppenkast. Snel gehandeld door bekwame medewerker Van Bentem.

Kwalitatief goed werk geleverd en prima communicatie voordat de werkzaamheden begonnen.

Na het vastellen van het probleem geen inschatting ontvangen van de kosten. Toch wel geschokken van de hoogte van het bedrag.

Anyuta

Aarding elektriciteit ontbrak bij CV installatie. Door de monteurs Van Bentem werd dit opgelost. Tevreden met de resultaat.

Monteurs zijn vriendelijk in contact. Geven een uitleg over wat er gaat gebeuren. Ik kreeg het gevoel dat ze deskundig zijn in dit gebied.

Ik zou geinformeerd willen worden over de kosten van de klus voordat er begonnen wordt met reparatie.