Goede prettige uitleg bij het bekijken van de bomen op de locaties in het veld. De communicatie over het ophalen van twee bomen verliep niet goed. Wij hadden duidelijk 2-3 keer aangegeven de bomen...Goede prettige uitleg bij het bekijken van de bomen op de locaties in het veld. De communicatie over het ophalen van twee bomen verliep niet goed. Wij hadden duidelijk 2-3 keer aangegeven de bomen zelf op te halen maar desondanks kwamen er berichten met de informatie dat de bomen afgeleverd gaan worden. Nadat we de bomen hadden opgehaald en geplant, bleek bij het loshalen van de touwtjes van de Blauwe Japanse den dat we een heel andere boom hadden meegekregen dan in het veld hadden uitgezocht. De oorspronkelijke boom bleek doormidden te zijn gebroken en stond in de loods waar wij onze twee bomen ophaalden, bleek later. Hierover was met ons geen enkele communicatie geweest. Uiteindelijk hebben wij de geplante boom toch maar gehouden en als compensatie is een korting op de prijs voorgesteld. Voor de gemaakte fouten is duidelijk excuus aangeboden.
Frerik
Uitstekende ervaring, heel erg fijn bedrijf!
Paul Rademaker
Zeer goede ervaring met van De Berk Boomkwekerijen. betrokken en persoonlijk.
Menno
Goede ontvangst en accurate handelen bij bezoek daarna snel door pakken en afspraken na gekomen .