De firma heeft alle bomen en rododendrons geleverd; ook goede service na verkoop
Barbara en Franky
Op voorhand zeer goed ingelicht op welke dag en om welk uur onze boom zou worden geleverd. Onze boom arriveerde mooi en net op tijd. Geen beschadigingen en professioneel verpakt.Op voorhand zeer goed ingelicht op welke dag en om welk uur onze boom zou worden geleverd. Onze boom arriveerde mooi en net op tijd. Geen beschadigingen en professioneel verpakt. Ontzettend vriendelijke heer die onze boom , precies waar we wilden met zorg heeft afgeleverd. Onze volgende boom bestellen we absoluut terug bij Van den Berk! Onze Hartelijke dank en fijne feestdagen toegewenst. Barbara en Franky uit Zevekote
Leeuwe
Duidelijke informatie over de boom. Logistiek jammer dat we zelf voor het tijdvak van levering moesten bellen in tegenstelling tot jullie berichten dat we dit van tevoren zouden ontvangen. Bovendien...Duidelijke informatie over de boom. Logistiek jammer dat we zelf voor het tijdvak van levering moesten bellen in tegenstelling tot jullie berichten dat we dit van tevoren zouden ontvangen. Bovendien is het jammer dat jullie niet zelf een kraanservice hebben of aan kunnen bieden voor takelen van een boom over een afstand / op hoogte.
Art-green sa
Alles good
Willem Zevenbergen
Ik ken het bedrijf als een goede leverancier voor kwaliteitsbomen voor o.a. gemeenten. In 2020 heb ik als particulier ongezien een boom besteld en daar ging wat mis. Levering en kwaliteit goed maar...Ik ken het bedrijf als een goede leverancier voor kwaliteitsbomen voor o.a. gemeenten. In 2020 heb ik als particulier ongezien een boom besteld en daar ging wat mis. Levering en kwaliteit goed maar een verkeerde soort geleverd, bleek na uitlopen van het blad. Fouten maken we allemaal. Na kort overleg is besloten om mij een nieuwe boom te leveren. Nu een jaar verder staat de gewenste boom wel in de tuin. Uiteindelijk heeft Van den Berk zich goed hersteld. De verkeerd geleverde boom werd niet retour genomen en heeft inmiddels ook een geschikte plek elders gekregen.
Robert Boogaerts
Goed georganiseerd bedrijf met uitstekende feedback en info mbt levering
gemeente altena
Heerlijckyt van Elsmeren
Goede adviesverlening, correcte opvolging en levering.
Jappie Stuiver (via Harm de Roo, gemeente De Fryske Marren)
Prettig contact bij afhalen enkele boompjes als aanvulling op de levering. (foute hoeveelheid besteld door ons)