Ik kwam (slechts) voor 1 boom en ben zeer goed geholpen. Tibor heeft mij enkele bomen laten zien en uiteindelijk heb ik er een uitgekozen. Dat ik vanaf het eerste contact tot de koop één...Ik kwam (slechts) voor 1 boom en ben zeer goed geholpen. Tibor heeft mij enkele bomen laten zien en uiteindelijk heb ik er een uitgekozen. Dat ik vanaf het eerste contact tot de koop één aanspreekpunt had was erg prettig.
Luuk
Prima service, duidelijke communicatie.
Zeer goed
Cees
Correcte behandeling van verkoop tot levering.
Bram
Super!
Peter
Al 24 jaar een tevreden klant.
Bart
De beste kwaliteit en service voor een eerlijke prijs
Martens Hoveniers
Een bedrijf met mooie bomen en de kennis van bomen. Goed advies en ook mogelijk voor de klant om de bomen zelf uit te kiezen. Veel keuze en komen hun afspraken na. Goed overleg tussen kwekerij en ik...Een bedrijf met mooie bomen en de kennis van bomen. Goed advies en ook mogelijk voor de klant om de bomen zelf uit te kiezen. Veel keuze en komen hun afspraken na. Goed overleg tussen kwekerij en ik als klant. Ook goede transport mogelijkheden naar de klant.
Paul
Al 25jaar klant, vanuit dat perspectief kan ik zeggen dat vdberk steeds een goede kwaliteit en service wil bereiken. Het is met plezier dat ik hen mocht zien evolueren, innoveren en inspireren over...Al 25jaar klant, vanuit dat perspectief kan ik zeggen dat vdberk steeds een goede kwaliteit en service wil bereiken. Het is met plezier dat ik hen mocht zien evolueren, innoveren en inspireren over de jaren. Steeds een goede relatie gehad.