Vanmaercke , firma AVM

Zowel het onthaal bij jullie, alsook de administratieve opvolging waren TOP. Alsook de levering op het afgesproken tijdstip !

Sam lippens Tuin

Vlot en eerlijk contact met verkoper! Leuk om samen mooie planten te kiezen uit het enorme aanbod van soorten en vormen ! Voor het leveren worden we steeds gemaild/gebeld zodat we alles vlot kunnen... Vlot en eerlijk contact met verkoper! Leuk om samen mooie planten te kiezen uit het enorme aanbod van soorten en vormen ! Voor het leveren worden we steeds gemaild/gebeld zodat we alles vlot kunnen inplannen.

Vervoort Hoveniersbedrijf

Prettig bedrijf! Komt afspraken na en
prijskwaliteit is goed!

Mark

Ik was erg tevreden met de procedure van het uitzoeken, daarin erg goed behandeld door mw. Romme. De aflevering was echter zeer matig. De boom is op de hoek van de straat gezet omdat "de vrachtwagen... Ik was erg tevreden met de procedure van het uitzoeken, daarin erg goed behandeld door mw. Romme. De aflevering was echter zeer matig. De boom is op de hoek van de straat gezet omdat "de vrachtwagen niet de straat in kon", en ik moest verder de hele boom zelf maar voor mijn huis krijgen. Eigenlijk moet je toch wel alles in huis hebben om een boom sowieso voor iemand zijn huis te kunnen plaatsen, ook als de chauffeur denkt dat hij z'n vrachtwagen niet in de straat kan krijgen (wat mogelijk is want grote verhuisauto's en containerwagens kunnen het ook). De chauffeur was erg onvriendelijk. Verder kwaliteit product en dus goede service bij het uitzoeken.

Joosten Kunststoffen BV

Zeer prettig

Gust De Block

Zeer positief, vriendelijk, goede communicatie

Adrie van der Linden

Alleen s helder volgens afspraak uitgevoerd uiteraard t voorjaar afwachten of de boom aanslaat

Arboretum Kalmthout

Erg prettig en zeer professioneel samenwerken!

Joost Rikhof

Zeer professioneel bedrijf