Ingrid Dado

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf; dit gecombineerd met de vriendelijkheid waarmee je, ook als particulier, tegemoet wordt getreden, heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf van een... Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf; dit gecombineerd met de vriendelijkheid waarmee je, ook als particulier, tegemoet wordt getreden, heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf van een Liriodendron een feestje is geworden.

Der Kinderen Hoveniers

Zeer goed en kundig

Wij hadden een drietal bomen via de website besteld. Erg benieuwd waren we naar de vorm en grootte van onze bestelde bomen. Werkelijk alle bomen waren van A-kwaliteit. Nu staat de nieuwe aanwinst in... Wij hadden een drietal bomen via de website besteld. Erg benieuwd waren we naar de vorm en grootte van onze bestelde bomen. Werkelijk alle bomen waren van A-kwaliteit. Nu staat de nieuwe aanwinst in de tuin te pronken!

Correct advies, correcte levering en tijdstip

Du Pré

Goede kwaliteit bomen, goede service, snel handelen bij vragen

Paul

Vriendelijke mensen geven goed advies.
Ook op vragen na de geplaatste order. Zelfs na de levering is het geen probleem om advies te vragen.

Zeer goed ; duidelijke offerte , goeie communicatie en correcte levering volgens gemaakte afspraken

Hensens

Beloftes geheel nagekomen. Fraaie planten geleverd

Goed. Fijne leverancier.