Wij haddenvooraf een goed gesprek en dat naderhand veel rust en kon alles in goede orde verlopen.
Marian Naus
Wij hebben het contact met van der Laan Uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Hun manier van werken en omgaan met de nabestaanden gaven rust en vertrouwen in deze roerige dagen.
Riet Drüsedau
Vanaf ons eerste gesprek voor het overlijden was er een fijn contact.
Naus
Zeer betrokken
Rien Sprengers
De hele familie is heel tevreden. De communicatie en begeleiding was vanaf het begin uitstekend. De prijs kan ik nog niets over zeggen want we hebben de rekening nog niet.
Majola Pigmans
Heel betrokken, warm.
Truce Savelkoul-Moonen
Wij , de familie en ik hebben een hele goede ervaring gehad, tijdens het gesprek, om de begrafenis te regelen. Duidelijk en goede raad. Lobke is rustig en drinkt niets op. De wensen worden...Wij , de familie en ik hebben een hele goede ervaring gehad, tijdens het gesprek, om de begrafenis te regelen. Duidelijk en goede raad. Lobke is rustig en drinkt niets op. De wensen worden zorgvuldig mee genomen. Ook goede adviezen. Het wordt niet gauw ,gauw gedaan. Ik ben zeer te vrede over Van der Laan Uitvaartverzorging. Hartelijk dank daar voor.
Fieke Janssen-Roncken
Van oudsher bekende uitvaartondernemer. Warm medelevend en goed georganiseerd. Contacten verliepen uitstekend.
Tine Vallen
We zijn erg tevreden over Uitvaartverzorging Van der Laan. Vooral de manier waarop ze waardig en respectvol omgaan met de familie en overledene hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hele team...We zijn erg tevreden over Uitvaartverzorging Van der Laan. Vooral de manier waarop ze waardig en respectvol omgaan met de familie en overledene hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hele team bestaat dan ook uit zeer kundige mensen, die hart voor de zaak hebben. Aan al onze wensen werd voldaan! De complimenten.
Bianca Wetjens
Wij zijn echt super tevreden . Beide ouders verloren afgelopen half jaar. Hebben vooral contact gehad met Lobke . voelde meteen goed en vertrouwd . En begreep en voelde goed aan wat we wilde.