Prima ondersteuning, vriendelijk, duidelijke afspraken
Monique van der Elsen
Prettig, zorgzaam en vol aandacht. Marieke en Jill hebben dat zeer vakkundig en liefdevol begeleid. Met André mijn moeder verzorgd en dat was heel fijn. Wij kijken terug op een mooi afscheid van...Prettig, zorgzaam en vol aandacht. Marieke en Jill hebben dat zeer vakkundig en liefdevol begeleid. Met André mijn moeder verzorgd en dat was heel fijn. Wij kijken terug op een mooi afscheid van onze moeder op 25 september.
Echter wij als familie hebben wel enige druk ervaren en hebben dat als zeer onprettig ervaren. Er was die zondag een beurs en we kregen steeds tijdslimieten door waar we min of meer aan moesten voldoen. Dit is niet fijn als je in zo'n onverwachte situatie zit als wij. Ik zag en voelde dat het vanuit de ondersteuning kwam en niet vanuit Marieke en Jill.
Wat ook als onprettig ervaren is zijn de afspraken m.b.t. het in de kist doen van onze moeder, dit zou op maandag plaats vinden. Op zaterdag voelden we ons min of meer voor blok gezet. Allereerst hebben we op de uitnodiging gezet, in overleg met Jill dat familie en vrienden afscheid konden nemen van 15.00-15.45 uur. Echter naar een half uur bleek dat we haar al in de kist gingen leggen, je leeft zo'n dagen in een soort van overlevingsmodus, dus voor dat je het weet ga je mee in deze beslissingen die voor je genomen worden ipv met je. Het voelde allemaal erg gehaast en gedwongen. Niet fijn als je druk ervaart in zo'n afscheid, dat je maar een keer kunt doen.
Bart Hovens
Zeer professionele uitvaartverzorger, uitstekende communicatie, duidelijke uitleg, alles keurig op tijd volgens van te voren afgesproken planning.
Lakishah Verkoeijen
Hele prettige omgang, meedenkend en persoonlijk. Dank voor alle goede zorgen om een moeilijk moment door te kunnen komen.
GAL FRANKEN
Keurig en op tijd
Max Krumm
Erg prettig. Meelevend, functioneel en meedenkend
Carien in 't Zandt
Goed respectvol en vriendelijk
AM de Smet
Heel goed
Ton Hermans
We zijn zeer tevreden over van der Laan. We kijken terug op een mooie, respectvolle uitvaart van Mam. Alles was prima georganiseerd
Dré Gommans
Wij hebben louter positieve ervaringen met Uitvaartverzorging van der Laan.