We zijn als familie eenstemmig buitengewoon positief: hartelijk, meelevend, creatief, duidelijk, openhartig en efficient hebben we de voorbereiding ervaren. Tijdens de uitvaart aandachtig,...We zijn als familie eenstemmig buitengewoon positief: hartelijk, meelevend, creatief, duidelijk, openhartig en efficient hebben we de voorbereiding ervaren. Tijdens de uitvaart aandachtig, respectvol, bescheiden en flexibel
Jill Gerritsen
Bas van Wegen
Helaas 2 x in 1,5 jaar van jullie diensten gebruik moeten maken, maar wel zeer bewuste keuze voor jullie
Nelly van Nienhuijs - Martin
Uitermate profesioneel
Jolie Janssen
Heel fijn en prettig. Goed en snel contact, meedenkend, initiatiefrijk op de kosten lettend, flexibel.
chantal backus
Wij vonden het heel fijn hoe de uitvaart is verzorgt voor mijn vader. alles werd uitgebreid met ons besproken. het was allemaal heel netjes verzorgt. er werd tot op het laatste moment nog extra...Wij vonden het heel fijn hoe de uitvaart is verzorgt voor mijn vader. alles werd uitgebreid met ons besproken. het was allemaal heel netjes verzorgt. er werd tot op het laatste moment nog extra aandacht besteed aan mijn vader. hele fijne ervaring.
Mariska Backus
Ik kan niet anders zeggen dan helemaal top zo goed begeleid in alles ik voelde me heel erg prettig bij hoe alles is gegaan
Marij van de Kerkhof- Cremers
Heel betrokken en een goed gevoel.
Gertie Gielen
Zeer prettig. Alles werd ons uit handen genomen en tot in de puntjes geregeld.