Volgens wensen
Waardering uitvaartverzorger
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Communicatie

Wim Giesen

Zeer prettig en directe goede contacten

Jeannette

Marieke Vliegenberg van Uitvaartverzorging van der Laan, is de sympathieke contactpersoon die ons heeft bijgestaan. Ze heeft goed geluisterd naar hoe wij afscheid van onze moeder wilde nemen. En het... Marieke Vliegenberg van Uitvaartverzorging van der Laan, is de sympathieke contactpersoon die ons heeft bijgestaan. Ze heeft goed geluisterd naar hoe wij afscheid van onze moeder wilde nemen. En het voelde zo goed.

Hans Wijnen

Goed meedenkend hoe wij de uitvaart wilden laten verlopen

Anja Driessen

Marijn heeft samen met ons alle opties goed bekeken en doorgesproken. Dankzij een fijne voorregeling was er ophef moment van overlijden minder om over na te denken.
Ook over spreekster...
Ook over spreekster Cherielle Klijsters zijn wij meer dan tevreden. Zij heeft voor een zeer passende tekst en bijbehorende gedichten gezorgd.

Josée Habets - Nelissen

Heel lieve behulpzame mensen.

Hafmans

Heel positief

Peggy Lankes

De familie heeft de ervaring als zeer prettig ervaren. De mensen waren zeer aardig en betrokken. Het was er duidelijk wat wanneer moest gebeuren, welke beslissingen gemaakt moesten worden en met wie... De familie heeft de ervaring als zeer prettig ervaren. De mensen waren zeer aardig en betrokken. Het was er duidelijk wat wanneer moest gebeuren, welke beslissingen gemaakt moesten worden en met wie wat opgepakt werd. Hulp was er altijd. Om te verduidelijken, om mee te denken over hoe we wat wilden oppakken en wat dat dan betekende. Dit geld voor iedereen. Voor Kim in echt alles wat ze gedaan heeft voor, tijdens en na de begrafenis, voor de meneer die samen met ons onze moeder heeft aangekleed en dat heel liefdevol deed, de mensen die mam in het graf hebben gezet en de bloemen daarbij mooi neergezet hebben, de mensen die de koffie en later de lunch verzorgden. Ik ben vast iemand vergeten, maar jullie zijn een zeer professionele, maar tegelijkertijd enorme aardige groep mensen die ons met alles geholpen hebben een mooi afscheid van mam te hebben.

Wilma van Boven

Uitstekend. Prettige communicatie, korte lijnen, snelle acties.

Ger Vollenberg

Meevoelend, correct, meedenkend