Ik kijk met een zeer positief en tevreden gevoel terug op het afscheid van mijn broer Ted Ruijtenbeek, dat we samen met Lobke, mochten regelen.
Sophie Ruijtenbeek
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Jayavajri den Hollander
Prettig en persoonlijk
William Verstappen
Heel erg fijn en duidelijk, afspraken worden perfect nagekomen
Frans Haarmans
Zeer professioneel doordat ze op een juiste wijze betrokken waren bij ons
Maurice van Knippenberg
Zeer prettige ervaring. Een luisterend oor en betrokkenheid is erg fijn onder zulke omstandigheden. Snelle afhandeling van zaken. Lobke Notermans als een deskundig en prettig persoon ervaren.
Els Huijs
Wij zijn zeer tevreden Irene heeft ons heel goed geholpen het is fijn dat jezelf niets hoeft te regelen ook de koffietafel na afloop was zeer goed.
Marc Bartels
Voor ons een perfecte ervaring in een moeilijke periode. De flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een meer dan perfecte uitvoering van de uitvaart zijn voor ons een geweldige steun geweest!
Lenie van der Haghen- Ehren
Zeer prettige betrokkenheid in een moeilijke tijd waarin veel geregeld moet worden. De persoonlijke zorg en aandacht is als zeer warm ervaren.
Britt Boll
We hebben een goeie ervaring met Van der Laan. Medewerkers zijn professioneel en denken mee. Locatie is mooi gelegen in de bossen.