Het ophalen van mam was heel respectvol hoe zij met de situatie omgingen en de rust en kalmte die zij uitstraalden. De uitvaartbegeleider heeft samen met ons een mooie invulling gegeven aan de...Het ophalen van mam was heel respectvol hoe zij met de situatie omgingen en de rust en kalmte die zij uitstraalden. De uitvaartbegeleider heeft samen met ons een mooie invulling gegeven aan de uitvaart. Over onze ,en de wensen van de overledene, werd goed nagedacht. De ontzorging was prima (chappeu voor jullie team)
Margareth Jacobs - Engels
Een zeer positieve ervaring. Alles gaat op een respectvolle, waardige manier, zonder dat het te zwaar wordt aangezet. Dit alles geeft mij veel troost. Ik ben blij dat ik zoveel mogelijk zelf heb...Een zeer positieve ervaring. Alles gaat op een respectvolle, waardige manier, zonder dat het te zwaar wordt aangezet. Dit alles geeft mij veel troost. Ik ben blij dat ik zoveel mogelijk zelf heb meegedaan: aankleden van mam, wegbrengen, en uiteindelijk hebben we haar via de mooie laan naar het crematorium gebracht. Ik raad dit iedereen aan.
Chantal Hermans
We zijn zeer tevreden met de professionele werkwijze van van der laan. Het contact is warm en persoonlijk. Ze begeleiden je door het hele proces van het regelen van de uitvaart.
Nienke Veenstra-de Groot
Warm, fijn en vakkundig
Lieke
Heel goed, zeer tevreden
Willem van der Heijden
Zeer prettig, betrokken, behulpzaam waar nodig, correct .
Pierre Moors
De ervaring is goed. Alles werd snel en goed geregeld. Ook onverwachte problemen werden snel en adequaat opgelost.
Tiny van Heel - Verbong
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We hadden een fijne uitvaartverzorger marijn beekman. En ook nancy heeft bij de uitvaart mooi gesproken. Het verzorgen van pap is ook super...Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We hadden een fijne uitvaartverzorger marijn beekman. En ook nancy heeft bij de uitvaart mooi gesproken. Het verzorgen van pap is ook super verlopen en zijn hier goed in begeleid.
Robert Wanten
Was goed verzorgt
Henri van Ruiten
Goedendaag beste minse. Ozze samenwerking met og én met Juliette is hiel positief gewaes. Weej hebbe huul eervol aafscheid kinne neme van ozze mam. Het contact met Juliette waas...Goedendaag beste minse. Ozze samenwerking met og én met Juliette is hiel positief gewaes. Weej hebbe huul eervol aafscheid kinne neme van ozze mam. Het contact met Juliette waas perfect, weej koste ten alle tijden met vraoge beej um terrecht. Bedankt nochmaals, gegroet Henri v Ruiten.