Volgens wensen
Communicatie

Henk Jacobs

Meelevend, meedenkend, nauwgezet

Robert Hofstede

Goede ervaring. Geen bijzonderheden, waarover je zou kunnen twijfelen. Goed werk geleverd. Maartje doet het heel goed!

Paul Vercoulen

In een woord UITMUNTEND. We werden begleid door Maartje. Allereerst wil ik de highlights met u delen van verschillende contact momenten.
1. tijdens eerste contact, enkele minuten na het...
1. tijdens eerste contact, enkele minuten na het overlijden van mijn vader, kreek ik Maartje aan de telefoon. In dit gesprek wist Maartje mij te kalmeren en nam zij direct het initiatied in handen waardoor ik gerustgesteld was en wist dat Van der Laan goed werk zou leveren.
2. Vertrek vanuit Hospice. Deze ervaring werdt gekenmertk door empathie, waardigheid en professionaliteit. Ook kregen wij als familie de tijd om mijn vader te verzorgen en aan te kleden. Ik vond het fijn dat ik de brancard mocht duwen en de deur dicht mocht maken.
3. Organisatie tot aan crematie. Maartje was de dag na het overlijden al beschikbaar om de organisatie van de vervolgstappen te besprelen. Wederom straalde de empathie van haar af en viel op dat ze heel goed kon luisteren naar de wensen van mijn familie. Tevens gaf ze in dit gesprek aan dat zij goed mee kan denken en stelde ze perfecte oplossing voor. Na het eerste gesprek stond de organisatie vrijwel vast.
5. Opbaring: Tijdens de periode van de opbaring toonde Maartje zeer veel flexibiliteit. Of het nu het om verwisselen van kleding ging, of een extra schouwing, of eigen bloemen meenemen; alles kon. Ook de begleiding van kleine groepjes ivm covid, deed zij perfect. Het viel mij op dat ze heel goed aanvoelde wie er wat langer bij mijn vader kon zijn en wie zij iets eerder weg moest coachen.
6. De dienst. Wij hebben gekozen voor wat wij graag de Maartje opstelling willen noemen. De kist voor het raam. Deze opstelling werkte zeer rustgevend door het zich op de natuur erachter. Vooral ook omdat mijn ouders echte natuurmensen zijn kon de opstelling niet beter.
7. Punten die ik vergeten ben: legio. Er waren teveel momenten die ik kon opnoemen waar ik ook nog zeer tevreden over ben. Eentje die ik nog zal noemen is dat Maartje tijdens haar vrije weekeinde op een zaterdagmiddag, mij nog in staat stelde om de deksel van de kist af te halen, zodat bezoekers bij mijn moeder thuis de deksel konden gebruiken als condeleanceregister. Verder werd er ook nog een bloestuk gemaakt dat op e kist kwam te liggen en nu nog bij mijn moeder thus staat. Ook heeft Maartje geholpen met akties na de crematie door het aanbieden van een computerpakket.
Maartje & Van der Laan, Rest mij nog te zeggen HARTELIJK BEDANKT

Jacqueline Janssen

De samenwerking met Uitvaartverzorging Van der Laan is heel goed bevallen.

De integriteit en de goede bereikbaarheid sloten prima aan bij onze verwachtingen.

Fieke Mertens

Heel fijn!

Monique Vlaanderen

Geweldig. Troost warmte en steun in verdrietige dagen!

Cas van Mosseveld

De uitvaart van mijn vader was tot in de puntjes verzorgd. Heel respectvol en heel professioneel begeleidt door Lobke.Heel fijn om zo afscheid te kunnen nemen van je dierbare.

Inge van Deursen

Persoonlijk, warm, betrokken, fijne communicatie.

W J M van Beest

Perfect verzorgd.