Wij zijn heel tevreden over de uitvaartverzorging. Alles is prima door Maartje geregeld.
Thijssen
Uitstekende ervaring met Marieke. Goed geregeld en begeleid!!
Ans van Bergen-Thijssen
Hartverwarmend, meelevend en meedenkend uitvaartcentrum. Waar al de wensen van ons mam en ons gezin konden plaatsvinden. Speciaal woord van enorme dank voor Marieke. Wat een mooie lieve...Hartverwarmend, meelevend en meedenkend uitvaartcentrum. Waar al de wensen van ons mam en ons gezin konden plaatsvinden. Speciaal woord van enorme dank voor Marieke. Wat een mooie lieve persoonlijkheid. En ook voor al haar lieve collega's. Het was voor mijn gevoel van A tot Z een warm bad waar wij zeer emotioneel in terecht kwamen. En dan het gebouw Aerdehof, zo sfeervol en mooi van opzet. En doordat ik omtrent de uitvaart van ons mam nog persoonlijker mocht maken door te stylen met haar persoonlijke spulletjes rondom mam, maakte het geheel wel een heel bijzonder afscheid. Vanuit mijn hart nogmaals super bedankt voor alles. Veel liefs van Ans van Bergen-Thijssen
Wennekers
Wij zijn zeer positief; afspraken werden allemaal goed nagekomen, communicatie was uitstekend , samenwerking idem.
Henrica Siderius
Uiterst zorgvuldig, vriendelijk en zeer behulpzaam tijdens deze stresserende dagen. Zou het niet anders gewild hebben. Bedankt Lobke en personeel.
Fam. Ottenheim
Uitvaartverzorging van der Laan heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het is een mooie locatie en alles was van het begin tot het einde heel goed verzorgd. Wij zijn zeer tevreden.
R.J.Smeets
Zoals we al mondeling hebben medegedeeld was de uitvaartverzoring prima.De contacten verliepen prettig en men was bereid het zo mooi mogelijk te verzorgen.Ook de presentatie op de TV was gewldig en...Zoals we al mondeling hebben medegedeeld was de uitvaartverzoring prima.De contacten verliepen prettig en men was bereid het zo mooi mogelijk te verzorgen.Ook de presentatie op de TV was gewldig en voor velen de mogelijkheid om zo bij het afscheid "aanwezig"te zijn.Nogmaals mede namens mijn kinderen en familie mijn complimenten . René Smeets