Zeer goed op alle onderdelen zoals in dit onderzoek vermeld.
Thea Jeurissen-van Rensen
Uitermate goed, mede door de hulp mevrouw Marieke Vliegenberg
We kijken terug op een heel mooi afscheid, en zijn heel blij geweest met de fijne en liefdevolle begeleiding van Marieke
Zeer veel waardering voor de persoonlijke, respectvolle en warme begeleiding. Een luisterend oor, menselijke touch.
De voorbereidingen en het afscheid zelf waren zeer persoonlijk. Samen gelachen en samen gehuild met Marieke en Maartje. Aan al onze wensen en inbreng werd ruimschoots aandacht besteed. Het voelde...De voorbereidingen en het afscheid zelf waren zeer persoonlijk. Samen gelachen en samen gehuild met Marieke en Maartje. Aan al onze wensen en inbreng werd ruimschoots aandacht besteed. Het voelde aan als een warm bad. Heel fijn om op deze manier afscheid van een geliefde te mogen nemen.
Henk van Gerven
Een heel positieve ervaring, persoonlijk, meedenkend, open voor alle ideeën onzerzijds, dagelijks meerdere malen contact, alles tot in de puntjes geregeld, een grote steun in de moeilijke periode.
Prima uitvaartverzorging alleen betrokkenheid en communicatie in de week voor de uitvaart was nihil op eerste bezoek na
Charelle Schell
Perfect , ze hebben de uitvaart van onze moeder en vrouw heel fijn in werking gezet. Alles werd met zoveel respect gedaan en ik kreeg zelfs de kans om de kist van mijn moeder te versieren. Ze zijn...Perfect , ze hebben de uitvaart van onze moeder en vrouw heel fijn in werking gezet. Alles werd met zoveel respect gedaan en ik kreeg zelfs de kans om de kist van mijn moeder te versieren. Ze zijn heel meelevend en hebben ons heel goed geholpen met alles. Nogmaals bedankt!