Volgens wensen
Waardering uitvaartverzorger
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Communicatie
9.6/10

Wij hebben heel mooi afscheid kunnen nemen van mam mede dankzij jullie!

wim de groot

Uitstekend, goede begeleiding en meedenken met de nabestaanden

M. Seuren

Prettige samenwerking , spontaan en meedenkend

Wij zijn zeer tevreden over de service

Piet Derks

Alles is goed geregeld en goed verlopen. We hebben op een mooie en persoonlijke manier afscheid kunnen nemen.

Lenie Trepels

We zijn heel tevreden over de begeleiding door Uitvaartverzorging Van der Laan. De medewerkers zijn heel betrokken. Er werd heel goed rekening gehouden met de dementie van mijn vader. Hij werd voor... We zijn heel tevreden over de begeleiding door Uitvaartverzorging Van der Laan. De medewerkers zijn heel betrokken. Er werd heel goed rekening gehouden met de dementie van mijn vader. Hij werd voor zover mogelijk betrokken bij de beslissingen en de dienst voor mijn moeder werd in overleg met ons zo opgezet dat mijn vader het goed zou kunnen volgen. Het was een hele mooie dienst en een fijne ervaring in een moeilijke tijd.

Ine Bossers

Prettige ervaring met Uitvaartverzorging Van der Laan. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en alles wordt in goed overleg geregeld. Bij ieder contact wordt gezegd dat als er een... Prettige ervaring met Uitvaartverzorging Van der Laan. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en alles wordt in goed overleg geregeld. Bij ieder contact wordt gezegd dat als er een vraag is we altijd mogen bellen, erg fijn!

Wil Lucassen

Ik heb/Wij hebben dit als heel goed ervaren.
Nu 2x voor ons een uitvaart verzorgt en we zijn hierover zeer tevreden.

Angelique Lommen

Absolute ontzorging. Onze overleden moeder werd zeer respectvol behandeld. Er werd met ons meegedacht over te nemen beslissingen, we werden geattendeerd op, voor ons niet bekende, mogelijkheden.... Absolute ontzorging. Onze overleden moeder werd zeer respectvol behandeld. Er werd met ons meegedacht over te nemen beslissingen, we werden geattendeerd op, voor ons niet bekende, mogelijkheden. Hoewel de situatie natuurlijk verdrietig was, voelde we ons allemaal aan alle kanten gesteund door Lobke. Chapeau!