Hoi Uitvaartverzorging Van der Laan onze ervaring is erg positief geweest. Wij waren super blij met Lobke die ons heel goed heeft begeleid in deze mooi en emotionele tijd er is echt alles bespreek...Hoi Uitvaartverzorging Van der Laan onze ervaring is erg positief geweest. Wij waren super blij met Lobke die ons heel goed heeft begeleid in deze mooi en emotionele tijd er is echt alles bespreek baar .onze oma is gewoon nog even op haar oude adres geweest .Daar is mijn man vervolgens ingestapt om in de rouw auto zijn moeder naar het crematorium te mogen begeleiden dit was erg fijn .we kijken terug op een super mooi afscheid, met heel veel steun van Lobke.
Marcel Janssen
Opzicht een een goede ervaring, zeker met uitvaartverzorgster Kim Boots, niets op aan te merken zij deed top haar best. Zo ook ook bij de opbaring deed zij goed haar best, een klein puntje om...Opzicht een een goede ervaring, zeker met uitvaartverzorgster Kim Boots, niets op aan te merken zij deed top haar best. Zo ook ook bij de opbaring deed zij goed haar best, een klein puntje om op te letten reeds telefonisch met haar besproken en ze zul dit kortsluiten met de betreffende collega Echter bij de uitvaart zelf, leek degene die de rouwagen bestuurde erg gehaast, alsof het druk was, dit gehaaste gedrag kwam op ons en andere genodigden niet zeer medelevend en storend over, ook meneer Pastoor leek haast te hebben helaas.
Jos le Noble
Ondanks alle pijn en verdriet was voor het contact met de uitvaartverzorging van der Laan voor mij een buitengewoon positieve ervaring. Het voelde voor mij heel natuurlijk. Weinig woorden waren er...Ondanks alle pijn en verdriet was voor het contact met de uitvaartverzorging van der Laan voor mij een buitengewoon positieve ervaring. Het voelde voor mij heel natuurlijk. Weinig woorden waren er nodig om de wensen van mij als echtgenoot van Jeannette over te brengen naar de medewerkers van uitvaart van der Laan. Naadloos werd hierop geanticipeerd en geen enkele vraag was te veel. De week voor de begrafenis werd ik geleefd door alles wat er geregeld moest worden. De medewerkers van de uitvaartverzorging van der Laan voelde voor mij als familie waardoor ik het gevoel had "gedragen te worden". Een en al betrokkenheid alsof er een eigen familie-lid was overleden. Het verzachtte de pijn en het verdriet. Heel bijzonder was de rol van Kim Boots. Zij is in staat om zich helemaal in te leven in degene die is overleden. Dat was heel bijzonder en mooi om te zien. Alles was fleurig, zonnig alsof het licht straalde. Alsof op die allerlaatste reis mijn Jeannette een nieuwe vriendin had gevonden. Om dit te bekrachtigen verscheen buiten een vlinder alsof deze gezonden was door de Engelen. Of de vlinder wilde vertellen dat we de strijd tegen de kanker hadden verloren maar dat de positiviteit en levenslust van Jeannette blijven. De begrafenis op de natuurbegraafplaats werd door meer dan 230 mensen bezocht op de heetste dag van 2019. In de herinnering van velen was de uitvaart van Jeannette heel bijzonder met toespraken, live muziek en korte gebeden. Uitvaartverzorging van der Laan heeft een cruciale rol gespeeld in het tot stand komen van deze bijzonder mooie begrafenis. Ik krijg na weken vrijwel dagelijks nog berichtjes met complimenten.
Remi Laureys
Dankzij de fantastische medewerking van Marieke en Kim hebben onze ouders een prachtig afscheid gekregen. We hebben heel veel complimenten gekregen.
Charles Bruls
Het eerste tot het laatste contact is prettig en invoelend. Kim houdt goed overzicht, blijft het gehele traject uitstekend bereikbaar en houdt steeds de vinger aan de pols wat betreft voortgang en...Het eerste tot het laatste contact is prettig en invoelend. Kim houdt goed overzicht, blijft het gehele traject uitstekend bereikbaar en houdt steeds de vinger aan de pols wat betreft voortgang en kwaliteit van de gemaakte afspraken. Neemt waar nodig initiatieven om de beoogde kwaliteit of deadlines te blijven halen. Ze komt alle afspraken prompt na. Blijft rustig, luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en neemt de tijd daarvoor. Denkt mee en adviseert waar nodig, maar is niet dwingend. Geeft tijdens eerste gesprek al aan dat de speelruimte voor de invulling van de crematiedienst niet aan regels is gebonden en naar eigen inzicht kan plaatsvinden. Dat geeft de ruimte om te doen wat de nabestaanden graag willen! De verzorging van Moeder en de opbaring hebben onze verwachtingen ruim overtroffen. Compliment en dank daarvoor.
W. Hekkens
Zeer prettig en er werd fijn meegedacht. Uitleg was zeer duidelijk. Was ten alle tijde bereikbaar. We zijn zeer tevreden.
peeters
Prima verzorgd
Bert Janssen
Bij de uitvaart van onze moeder zijn wij op een zeer persoonlijke en professioneel wijze begeleid door Uitvaartverzorging Van der Laan. Bij het eerste overleg, waarbij emotie en afspraken maken...Bij de uitvaart van onze moeder zijn wij op een zeer persoonlijke en professioneel wijze begeleid door Uitvaartverzorging Van der Laan. Bij het eerste overleg, waarbij emotie en afspraken maken voor de uitvaart elkaar afwisselen, was ruimte voor de aanwezige emotie maar kregen we ook juiste begeleiding om de herdenking optimaal voor te bereiden. Alles was bespreekbaar en onze wensen zijn allemaal werkelijkheid geworden. Op elk moment van de voorbereiding konden we contact opnemen en kregen we binnen een redelijke tijd antwoorden op onze vragen. Met uiteindelijk een waardig afscheid waar wij als familie, ondanks het verdriet, een tevreden gevoel aan hebben overgehouden.
Agnes Schroembges-Gommans
Na het bericht dat mijn man ongeneeslijk ziek bleek te zijn is er een afspraak gemaakt met de uitvaartondernemer. Ik zag daar huizenhoog tegen op. In het eerste gesprek werd ik direct op mijn gemak...Na het bericht dat mijn man ongeneeslijk ziek bleek te zijn is er een afspraak gemaakt met de uitvaartondernemer. Ik zag daar huizenhoog tegen op. In het eerste gesprek werd ik direct op mijn gemak gesteld. Er werd naar ons geluisterd, mijn man maakte zijn wensen bekend, alles was mogelijk. Er werden proefdrukken gemaakt van de rouwkaart en de herdenkingsprentjes zodat mijn man ze zelf kon goedkeuren.
Bij het afscheid nemen van mij man in het uitvaartcentrum werden de kleinkinderen erg goed begeleid, alles werd duidelijk uitgelegd en vragen beantwoord. Tijdens de uitvaart wilden we de door de kleinkinderen ingesproken teksten laten afspelen. Dit was voor de uitvaartondernemer nieuw maar werd zonder problemen super uitgevoerd.
Doordat alles al voor het overlijden zover was geregeld hadden wij als gezin de dag van het overlijden veel meer rust. We zijn in die moeilijke periode erg goed door hen begeleid. We zijn meer dan 100% tevreden.