Hoe tevreden ben jij met ons assortiment?
Hoe zou jij de algehele ervaring met onze website en/of winkel beoordelen?
Hoe tevreden ben jij over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel/klantenservice?

Frank Smit

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Bedankt voor deze prachtige recensie! We proberen iedereen altijd vlot de bestelling te leveren. Fijn om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Fijne dag en graag tot de volgende... Bedankt voor deze prachtige recensie! We proberen iedereen altijd vlot de bestelling te leveren. Fijn om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Fijne dag en graag tot de volgende keer!
Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

sander

Van der Linden

Beste Sander,
Beste Sander,
Dank voor je mooie review! Je moest voor een van je bestelde wijnen even geduld hebben i.v.m. met het wachten op de levering van het nieuwe oogstjaar. Maar nu hebben we de Vermentino gelukkig weer ruim voldoende op voorraad. Fijne dag!
Groeten, Angelique

Trudy Eerkens

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Beste mevrouw Eerkens,
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!

Eveline R.

Ja, prima! Echt fijn om van een afstandje even iets lekkers en leuks bij iemand te kunnen laten bezorgen, bedankt!

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Graag gedaan Eveline! Leuk om de jarige zo te mogen verrassen met een smakelijk pakketje :-). Graag tot een volgende keer!

H Lever

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Fijn dat we u hebben kunnen voorzien van deze specialiteit. Graag tot een volgende keer!

Harold ten Hoope

Sympathiek familie bedrijf, service gericht, breed assortiment, ik kom hier al jaren!

Beste Harold,
Fijn dat we je al jarenlang tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Een tevreden klant is voor ons het meest belangrijk. Graag weer tot een volgende keer!
Vriendelijke...
Beste Harold,

Maartje van Zadelhoff

Persoonlijke aandacht, goede wijnen, fijne service

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Bedankt voor je mooie beoordeling Maartje. Fijn dat de wijnen goed bevallen!
Geniet er van en graag tot een volgende keer!

Anita

Positief Makkelijk zoeken op de website . Goede prijzen . Snelle bezorging .

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Beste Anita. Goed om te horen dat de website overzichtelijk is. Gelukkig bezorgt PostNL nog steeds snel en wanneer alles bij ons voldoende op voorraad is kunnen we heel snel verzenden. Geniet ervan... Beste Anita. Goed om te horen dat de website overzichtelijk is. Gelukkig bezorgt PostNL nog steeds snel en wanneer alles bij ons voldoende op voorraad is kunnen we heel snel verzenden. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

Bert

???

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Beste Bert. Bezorgen aan huis doen we graag, en zeker in deze tijden! Fijn om te horen dat de wijnen zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer!

Esther

Fantastische zaak en een goede service!

Reactie Van der Linden Slijterij & Wijnhandel:

Bedankt voor je mooie review Esther! Heerlijk dat jullie er altijd voor open staan om iets nieuws te proberen. Altijd leuk als jullie in de winkel zijn. Tot binnenkort weer!
Vriendelijke groet,...