Klantvriendelijk en meedenkend.
Door de jaren heen ligt er een goede basis voor met name herdrukken, die altijd vlot en met redelijke prijs worden geleverd.
Er wordt niet gedacht in problemen maar in oplossingen. De medewerkers zijn allemaal gemotiveerd om het beste mogelijk te maken en denken ook echt met je mee.
Denken niet in problemen maar in oplossingen!
Bedankt voor de review! We werken er inderdaad aan om in oplossingen te denken.
^Wouter
Het contact met onze vaste contactpersonen is zeer prettig.
Bedankt voor je positieve beoordeling!
^Marc
Nee,
Wat vervelend te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We hebben geprobeerd op verschillende manieren contact te zoeken om negatieve ervaringen te verhelpen.
Uiteraard willen we iedereen zo...
de creativiteit bij het ontwerpen van een geheel nieuw logo voor ons na het samenvoegen van ons handelsbedrijf en productiebedrijf.
Bedankt voor de positieve feedback. Fijn om jullie van dienst te kunnen zijn!
^Wouter
Als er problemen zijn met de website of als we niet weten hoe we iets moeten doen kun je altijd bellen of mailen.
Bedankt voor de review! Fijn dat we jullie kunnen adviseren en van dienst zijn. Op naar die omzetverhoging. ;)
^Wouter
Denken graag mee, en erg flexibel!
Bedankt voor de review, Montapacking. Altijd tof om met jullie samen te werken. We versterken elkaar in ideeën en uitvoering. (y)
^Wouter
Dit bedrijf reageert zeer snel en is ook op vele manieren te bereiken; zowel per telefoon, mail, als app; men is zeer goed bereikbaar.
Ook maken ze als collega's goed gebruik van elkaars...
Bedankt voor de waardering. We proberen altijd klaar te staan, fijn dat we jullie al zo lang op verschillende vlakken kunnen helpen.
^Dennis