Altijd zeer goede ervaringen gehad
snelle en adequate service! Er wordt goed meegedacht
nvt
Reactie Van Duijnen:
Bedankt voor jullie fantastisch goede review! Fijn dat de service ook zo wordt gewaardeerd.
snelle en adequate service! Er wordt goed meegedacht
nvt
Noo
Dagelijks onderhoud,dus goede kwaliteit en service en vriendelijkheid vanuit de service monteurs
Geen op of aanmerkingen
Bedankt voor jullie review! We zijn blij te vernemen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit en service.
Altijd goed en schone automaten.
Wat een mooie score! Bedankt voor de review. Fijn te vernemen dat de koffieautomaten goed schoon worden gemaakt.
Vriendelijke operator
Bedankt voor je review met deze fantastische score! Daar zijn we erg blij mee.
Goed te horen dat jullie tevreden zijn met de operator en de koffie.
Er wordt snel geschakeld en goed meegedacht
Ik wilde zeggen de wegwerpbekertjes maar daar wordt aan gewerkt zag ik!
Bedankt voor je review! Goed te vernemen dat jullie blij zijn met de snelle service. Wat betreft de discussie rond de wegwerpbeker, hebben wij inderdaad deze week een bericht verstuurd met...
Directe contact en snelle afhandeling van storingen.
Misschien koffiebonen met een Mokka smaakje?
Bedankt voor je review! Fijn te lezen dat de koffie goed bevalt. Ik heb je tip over een andere soort koffieboon doorgegeven aan onze accountmanager.
Kwaliteit leveren en behouden
Snelle levering.
geen.
Bedankt voor je review!
Frank
Soja melk zou een toegevoegde waarde zijn
Bedankt voor deze fantastische review! Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met onze facilitair medewerker Frank. En het klopt inderdaad dat als je een automaat goed onderhoudt, je ook veel...