Webshop
Communicatie

Jessie Kroese van Motrac

Goede koffie

Geen ervaring mee

Ik zou graag de mogelijkheid voor sojamelk als aanvulling op de koemelk willen zien

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze zeer positieve review. Fijn dat je tevreden bent met de koffie. Wij hebben 2 plantaardige alternatieven. Plantaardige melkpoeder voor in de automaat en in zakjes voor naast de... Bedankt voor deze zeer positieve review. Fijn dat je tevreden bent met de koffie. Wij hebben 2 plantaardige alternatieven. Plantaardige melkpoeder voor in de automaat en in zakjes voor naast de automaat. Onze accountmanager kan dit met jullie bespreken.

Manutan

Heerlijk kopje koffie of een andere soort koffie.

Zichtbaar en open voor advies

Probeer soms een andere koffie boon

Reactie Van Duijnen:

Wat fijn te horen dat je de koffie zo waardeert! Bedankt voor je review.

Bart van Oerle, Meerlanden

Lekkere koffie, goede service

Lekkere sterke koffie

Instelling van de sterkte van de koffie merk je geen verschil

Michel tesselaar - meerlanden

Goede service, heerlijke koffie

Uitstekende service

Stichting GSV-Centrum, Heemstede

Goed; reageren altijd doelgericht.

goede bereikbaarheid

smaak van de koffie zou wat sterker kunnen zijn, met name de espresso en de cappucino zijn een beetje slap van smaak

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor het geven van een review met een mooi eindoordeel.
Bedankt voor het geven van een review met een mooi eindoordeel.
Wat vervelend dat de smaak van de koffie niet meer naar tevredenheid is. Wij zullen contact met je opnemen om te bespreken hoe we dit kunnen oplossen.

Heinen Tuincentrum bv

Prima service

geen opvallende punten

gae vooral door met hoe jullie nu bezig zijn

Bot Bouw

Uitstekend

de webshop mag wat overzichterlijker

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor de review die je hebt geplaatst. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de snelle levering. Wat betreft de webshop zijn wij ook van mening dat dit beter kan en dit zal op niet al... Bedankt voor de review die je hebt geplaatst. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de snelle levering. Wat betreft de webshop zijn wij ook van mening dat dit beter kan en dit zal op niet al te lange termijn opgepakt worden.

AxFlow BV

nvt

Wij hebben laatst levering niet compleet ontvangen en ook geen mededeling erover gekregen. Het zou fijn zijn dat als de leveringen niet compleet zijn dat het gecommuniceerd wordt via email.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor je beoordeling. En fijn dat je ons informeert over de laatste levering die niet helemaal naar tevredenheid is verlopen. Onze accountmanager neemt contact met je op om dit te bespreken.

Autobedrijf Van Voorden

Uitstekend ervaring, afspraak is afspraak bij van Duijnen en komen hun afspraken correct na.

Communicatie

Doorgaan op de huidige manier van werken zoalsklanten tevredenheid, service en dienstverlening

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor de fantastische eindscore en zeer positieve feedback. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en dienstverlening.

Koopmans Bouw

Puur door de huur van automaten op mij bouwplaatsen

Goede bereikbaarheid, snel reageren

ga zo door

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor de goede review! 👍