Webshop
Medewerkers
Smaak
Communicatie

B. de Graaf

Als medewerker facilitair van de gemeente Heiloo bestel ik al ruim 14 jaar onze benodigdheden bij van Duynen

Snelle kundige en goede service dienst

Karin Butter ( Gelinckschool Oostvoorne)

Mijn bestellingen zijn altijd netjes op tijd binnen en als ik bel voor een service opdracht zijn uw medewerkers soms dezelfde dag maar in elk geval de volgende dag bij ons. ik ben zeer tervreden.

De deskundigheid en de bereidheid tot meedenken van de medewerkers.

W. Nicolay bv

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken snel en goed na. Een aanrader voor goede koffie en thee!

Prijs/kwaliteitverhouding. Vernieuwend.

Beuken bv, Renate Teiwes

Allereerst is de koffie gewoon harstikke lekker! De service is goed, als je belt voor een storing staat er dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag een monteur op de stoep. Vaak is dat dezelfde... Allereerst is de koffie gewoon harstikke lekker! De service is goed, als je belt voor een storing staat er dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag een monteur op de stoep. Vaak is dat dezelfde zodat je steeds hetzelfde gezicht ziet, wat ook fijn is. Pas nog kennis gemaakt met de nieuwe regional accountmanager wat ook een leuk en gezellig gesprek was. Kortom, wij zijn super tevreden met de automaat en service van Van Duijnen.

snelle levering van producten, goede service.

ik zou zo niks weten.

Debby Kijl / Segezha Packaging B.V.

Al jaren prettig contact en een betrouwbare relatie

Medewerker "kennen" je bedrijf en geven je oprecht idee dat ze begaan zijn met jouw situatie.

Bezorging van goederen gaat via DHL en hier schort het nogal eens. Kan Van Duijnen niets aan doen en zij lossen de problemen altijd netjes op, maar het is en blijft vervelend.

Sebastiaan Hoogenberg

Mijn ervaring met van Duijnen is prima.....alles word altijd netjes afgehandeld.

Snelle service! Prima kwaliteit!

Offermans Joosten

Vakkundig en service gerichte organisatie met verstand van koffie !

Na ruim 1 jaar machines omgewisseld zonder veel problemen. Medewerkers blij met betere koffie en machine, wij als directie dus ook !

Vraag af en toe (1 x per jaar) eens naar de ervaringen van je klant of allerlei gebied (service, storingen, ingredienten etc).

V. Alves Nunes

Wanneer de koffiemachine een storing vertoond en iedereen daar chagerijnig van wordt is er altijd weer Van Duijnen om alles weer te herstellen en iedereen weer vrolijk te krijgen.
De vragen...
De vragen worden altijd vriendelijk ontvangen en de monteur is over het algemeen snel te plaatse.

Een snelle levering van producten en een goede service.

Neen

Hassan / BOC Kolkzicht

(Bewerkt)

Mijn ervaring met uw bedrijf is heel positieve

goed en snel bezorgd

Nieuw koffiemachine met meer mogelijkheden bijvoorbeeld met koude water

Greta Reinders / ED&F Man Nederland B.V.

Goede producten en snelle levering hiervan (binnen 24 uur).
Verder een hele geode service qua onderhoud aan de machines met vriendelijk personeel.

Goede, snelle en deskundige dienstverlening.