Webshop
Duurzaam
Medewerkers
Smaak
Communicatie

Cas Meijer / Aebi-Schmidt (DMi)

Het kostte even moeite om het account in de website goed geconfigureerd te krijgen maar als dat eenmaal goed is krijg je je spullen snel en goed op tijd.

Vreindelijke mensen die erg hun best doen de klant tevreden te stellen.

In de webshop kan ik de huidige bestelling (met status) niet terug vinden, ondeanks de belofte in de bevestigings-email.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor de positieve review. Fijn dat het gelukt is om via de webshop te bestellen. We zijn ons ervan bewust dat dit verbetering nodig heeft, daar gaan we de komende tijd aan werken.
Via de...
Via de pakbon wordt een track & trace code gestuurd. Via de email zal ik je hierover nog informeren.

KVN

Uitstekend!

Service gericht

Reactie Van Duijnen:

Wat een fantastische beoordeling! Bedankt hiervoor. Fijn dat jullie ons zien als servicegericht😊

Transmission Almere

Transmission Almere

Niet specifiek sterke punten

voor als nog alles naar wens

MEE en de Wering

Prima bedrijf

je wordt snel geholpen

er gaat wel eens iets mis met de bezorging, dat spullen niet aankomen , laatst een maand later nog niet de gehele bestelling binnen. Ligt denk ik aan GLS, misschien een andere bezorger zoeken? In de... er gaat wel eens iets mis met de bezorging, dat spullen niet aankomen , laatst een maand later nog niet de gehele bestelling binnen. Ligt denk ik aan GLS, misschien een andere bezorger zoeken? In de webshop is het handig als je gelijk de prijzen van de producten kan zien en niet alleen als de bestelling al gedaan is.

Bedankt voor de review.
Bedankt voor de review.
Het komt inderdaad weleens voor dat onze vervoerder niet alles in 1 keer levert. We begrijpen dat dat erg vervelend is en we ondernemen daardoor acties om dit proces te optimaliseren.
Wat betreft de webshop voeren we de komende maanden ook wijzigingen door, waardoor het wel mogelijk is om de prijzen eerder te tonen.

Bax Houthandel BV

Super goed

Altijd goed en super snel geholpen.

Reactie Van Duijnen:

Heel erg bedankt voor het plaatsen van deze positieve review.

Tomingroep

Super goed en duidelijk.

Problemen en vragen worden snel opgelost.

Ga zo door.

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor jullie zeer positieve review. Goed te horen dat jullie zo tevreden zijn dat we snel reageren op problemen en vragen.

Mediamarkt Zwolle

Snelle en adequate levering en prima producten

Overzichtelijk en snel in de levering

Reactie Van Duijnen:

Het beste eindoordeel dat je kunt krijgen, een 10! Bedankt voor jullie review, daar zijn we enorm blij mee.
Fijn dat jullie zo tevreden zijn en onze snelle levering zo kunnen waarderen.

SWARCO Mobility NL

Van Duijnen is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Fijne accountmanagers, vlotte communicatie, flexibel bij verhuizinkjes en projecten + service opdrachten bij storingen worden altijd zeer... Van Duijnen is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Fijne accountmanagers, vlotte communicatie, flexibel bij verhuizinkjes en projecten + service opdrachten bij storingen worden altijd zeer snel opgelost.

Communicatie, afspraken nakomen, service

Reactie Van Duijnen:

Wat een fantastische score van jullie review. Heel erg bedankt! Fijn dat jullie onze service en communicatie zo kunnen waarderen.

Brandweer tiel

Het bedrijf is super

Heel goed

Niet

Brandweer post Tiel

Top bedrijf en snelle service op onze brandweer kazerne Tiel als er wat is. Complimenten

Keurige service bij storingen

Vergeet de melk niet bij onze regelmatige cappuccino drinkers 😊

Reactie Van Duijnen:

Bedankt voor deze mooie review. Fijn te lezen dat jullie zo blij zijn met onze service.