Service en klantvriendelijkheid
Geen hout in de koffiebonen
Service en klantvriendelijkheid
Geen hout in de koffiebonen
Als er problemen zijn komt de vertegenwoordiger snel,maar er zijn nooit problemen,alle koffie soorten uit het apparaat zijn lekker
Geen verbeter punten
Lekker bakkie
Weinig verbeterpunten mbt mijn mening als gebruiker ,ben nl geen besteller of contact persoon
Wat een mooie review! Bedankt voor de fantastische score en goed te horen dat je zo tevreden bent met de koffie, choco en het onderhoud van de automaat.
Genoeg assortiment. Gewoon top!
Niets op aan te merken.
Snel ter plekken om eventuele storingen te verhelpen
Grotere afvalbak voor de koffieprut
Fijn dat jullie zo tevreden zijn en genieten van altijd lekkere en verse koffie. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat betreft de bak voor de koffiedik, is dit doorgegeven aan onze accountmanager.
Betere koffie, geen goedkoopste koffie
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet blij bent met de smaak van de koffie. Smaken verschillen. De ene persoon vindt sterke koffie lekker, de ander een milde koffie. Meestal kiest de klant...
Goede service (snel reageren op storing). Goed bereikbaar. Prima producten met keuze mogelijkheden.
Het enige wat ik zou willen opmerken is dat de topping voor de cappuccino minder lekker is.
Bedankt voor deze fantastische score en goede review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn!
Wat betreft de topping heb ik dat doorgegeven aan onze accountmanager. Hij zal dat verder met jullie...
snel contact
Bedankt voor je review en jullie tevreden zijn over het contact.
Super goede automaat vuller, die onze wensen goed weet om te zetten in de praktijk. Hij denkt echt mee met ons.
niet iedereen vind de koffie even lekker, maar dat is smaak en daarover zijn de meningen verdeeld.
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het klopt inderdaad dat er verschil is in wat mensen lekker vinden. De ene persoon vindt de smaak van Arabica bonen lekker en de...