Mulders Daan

Mooi werk geleverd door echte vakmannen,van eerste beoordeling tot betaling allemaal perfect verlopen

Reactie Van Eyck shutters:

Bedankt voor de mooie review!
Geniet van jullie shutters!

Van hunen

Goed vriendelijk en deskundig

Fabienne Van beelen

Zeer nette werknemers erg vriendelijk hebben keurig gewerkt. Shutters zijn niet goedkoop maar zeker een meerwaarde aan je huis wij zijn er super blij mee bedankt

Reactie Van Eyck shutters:

Hartelijk bedankt voor het mooie compliment!
Geniet van jullie Van Eyck shutters!

Peter en Anja

Op 28 Mei zijn door 2 aardige , zeer vaardige monteurs onze zwarte shutters gemonteerd ! Enkel lof , we zijn heel tevreden over het gehele proces van : uitleg, bestellen, monteren !!! En we zijn... Op 28 Mei zijn door 2 aardige , zeer vaardige monteurs onze zwarte shutters gemonteerd ! Enkel lof , we zijn heel tevreden over het gehele proces van : uitleg, bestellen, monteren !!! En we zijn er heeel blij mee !!! Ze zijn precies wat we ons er van voorgesteld hadden .

Reactie Van Eyck shutters:

Dankjewel voor de mooie woorden!
Heel veel plezier van jullie Van Eyck shutters!

GW

Van verkoop tot montage perfect!

Rien Schilders

Vandaag zijn er twee bijzonder vriendelijke service monteurs bij ons geweest die ons misschien wat hoge eisen naar 100% tevredenheid hebben opgelost. Chapeau van Eyck shutters voor deze fantastische... Vandaag zijn er twee bijzonder vriendelijke service monteurs bij ons geweest die ons misschien wat hoge eisen naar 100% tevredenheid hebben opgelost. Chapeau van Eyck shutters voor deze fantastische service.

Reactie Van Eyck shutters:

Goedemiddag, Wat fijn om te horen!
Bedankt voor het mooie compliment :D
Heel veel plezier van jullie Van Eyck shutters!

Martin Oudshoorn

Alles is keurig verlopen, wel lange wachttijd maar ja...

Loretta Kanders

Prima, erg vriendelijke en competente medewerkers. Shutters zijn erg mooi. Ze hebben Toegevoegde waarde voor de woning. Kanttekening: ik heb gebeld en aangegeven bij de monteurs dat de factuur... Prima, erg vriendelijke en competente medewerkers. Shutters zijn erg mooi. Ze hebben Toegevoegde waarde voor de woning. Kanttekening: ik heb gebeld en aangegeven bij de monteurs dat de factuur aangepast moest worden omdat gedeeltelijk zakelijk is. Dat is nooit gebeurd. Enigszins vervelend.

Reactie Van Eyck shutters:

Hartelijk bedankt voor uw review!
Ik heb uw opmerking doorgegeven aan mijn collega om het na te kijken!
Vriendelijke groet,
Anouska - Van Eyck shutters

Tim Eleveld

Keurige installatie van de hele nette shutters. Zeker niet goedkoop maar wel kwaliteit en service.

Reactie Van Eyck shutters:

Wat leuk om te horen! Hartelijk bedankt voor het compliment!

Goed! Goede kwaliteit en service!