Zéér lange levertijd, slechte communicatie.

Zeer professionele offeerte, plaatsing ....
Tevreden tot op heden

Liliane Van Herck

Mijn Ervaring is dat het half werk is , maanden langer moeten wachten dan belooft !!! ( hele winter) Zelf moeten naar vragen om te vragen of jullie nog zouden komen na een toch wel aanzienlijk... Mijn Ervaring is dat het half werk is , maanden langer moeten wachten dan belooft !!! ( hele winter) Zelf moeten naar vragen om te vragen of jullie nog zouden komen na een toch wel aanzienlijk bedrag te hebben gestort !!En nu ben ik ondertussen weer al maanden aan het wachten eer ze de kapotte delen komen in orde brengen !! sorry heb bij jullie een grote bestelling geplaatst die gedeeltelijk gezet is ! en ik stel me vragen ???? wanneer hoe of wat??? hopelijk is het verstaanbaar dat ik geen publiciteit kan maken voor jullie bedrijf , alhoewel ik een paar goede potentiele klanten voor jullie had !
Dus ik ben nog steeds in blijde verwachting van jullie om enig nieuws te krijgen over de verdere afwerking van de kapotte delen ???

Alain Claeys

Ben niet echt tevreden !!!
Eerst en vooral wou ik 1 dag na toezeggen de bestelling annulleren, dit bleek onmogelijk !!!
De techniekers Die allés hé ben geinstalleerd hebben hun vuil van...
Ben niet echt tevreden !!!
De techniekers Die allés hé ben geinstalleerd hebben hun vuil van boren enz... niet opgekuisd, spijtig ik hard en perfecte service verwacht.
Na installatie blijkt dat ik heel moeilijk mijn Ruiten nog kan kuisen langs de binnekant je moet de blinders forceren om er met de spons onder te kunnen.
Één van de ruiten kan zelfs niet meer open door de blinders.

Dus na dit alles denk ik dat dit bedrijf zich zeker kan verbeteren in de toekomst.

Reactie Van Eyck shutters:

Beste heer Claeys,
Beste heer Claeys,
Wat vervelend dat uw ervaring met ons niet naar tevredenheid is. Normaliter laten onze vakmannen alles netjes achter. Excuses dat dat bij u niet gebeurd is. Mocht u nog vragen hebben of wensen dat we nog eens bij u naar de blinds komen kijken, neemt u dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.
Team Van Eyck shutters

(Bewerkt)

Wij hebben een aantal jaar geleden shutters besteld en geleverd en waren zeer tevreden over de service, plaatsing, snelle reacties en correcte afhandeling.
Dit was voor ons een reden om in...
Dit was voor ons een reden om in ons nieuwe huis ook shutters en blinds te laten plaatsen door de firma. Van Eyck shutters. De blinds zijn netjes geplaatst en ook de monteurs waren zeer correct.
Een aantal weken later werden de shutters geplaatst. Toen bleek bij de levering dat er aan de afwerking en bij de eindkwaliteit iets niet helemaal goed was gegaan is dit meteen gemeld bij de firma en werd gelijk mondeling en schriftelijk beloofd dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat het correct zou worden opgelost.
Daar kunnen we op vertrouwen.

Janssen

(Bewerkt)

Eerste instantie ok en zeker vriendelijk, enige tijd nadien ontdekt dat het systeem voor mijn veluxen niet top is no ramen blijven niet meer open staan en hebben ondersteuning nodig. Als ze dicht... Eerste instantie ok en zeker vriendelijk, enige tijd nadien ontdekt dat het systeem voor mijn veluxen niet top is no ramen blijven niet meer open staan en hebben ondersteuning nodig. Als ze dicht klappen valt het systeem los. Echte service na betaling is er niet ,ze hebben dit nog nooit meegemaakt. Erg duur om niet 100 % tevreden te zijn.
Fijne en zeer goede service na opmerking ,oplossing gevonden met als gevolg 100 % tevreden waarvoor dank.

Mooi product, goede plaatsingsdienst, wel behoorlijk duur
Jammer dat het zeker 3 à 4 maanden levertermijn is

Toffe mensen, veel vragen kunnen stellen en hebben alles kunnen beantwoorden. Contact met werkmannen en "ingenieur"verliep goed. Ze hadden een beter idee van wat kon een niet kon dan de verkoper.... Toffe mensen, veel vragen kunnen stellen en hebben alles kunnen beantwoorden. Contact met werkmannen en "ingenieur"verliep goed. Ze hadden een beter idee van wat kon een niet kon dan de verkoper. Maar de verkoper probeert ook maar te verkopen. Zelf als hij veell tijd heeft genomen om verschillende opties met ons uit te zoeken en ideeën uit te werken. Maar alles verliep goed. Ook contact na de verkoop, wanneer ze de deuren zijn komen bijstellen was goed.

Johan Schellekens

Kei fijn! Helemaal volgens afspraak...mooie kwaliteit en erg tevreden...

Beerten Geert

Alles is goed verlopen.