Alle shutters werken zoals het moet, dus zeker goed materiaal en service
Hebben nu tweemaal shutters van jullie en zijn zeer tevreden. fijne vertegenwoordiger en fijn personeel.
N.Temmerman
Fijne samenwerking van offerte tot plaatsing. Het is precisiewerk en het vergt wel een paar maanden geduld tussen opmeting en plaatsing. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, de zwarte shutters...Fijne samenwerking van offerte tot plaatsing. Het is precisiewerk en het vergt wel een paar maanden geduld tussen opmeting en plaatsing. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, de zwarte shutters kleden de woonruimte prachtig aan!
Haegend
Heel goede vakmannen en zeer tevreden over onze shutters. Het bestellen en onderhandelen liep wat minder vlot...
Tevreden
Linden
Werknemers zijn beleefd en deskundig, en hebben mooi maatwerk afgeleverd
De Coster Sonia
Zeer professionele en persoonlijke service bij het kiezen van de verschillende soorten mogelijkheden en systemen voor de ramen . Professionele plaasters alles heel mooi afgewerkt en opgekuist. Zeer...Zeer professionele en persoonlijke service bij het kiezen van de verschillende soorten mogelijkheden en systemen voor de ramen . Professionele plaasters alles heel mooi afgewerkt en opgekuist. Zeer tevreden van het resultaat