Heel goede service van het bedrijf, de metingen wordt door een technische vertegenwoordiger gedaan zodat de maten zeker correct zijn. Communicatie over de timing mag wat proactiever zijn, maar de...Heel goede service van het bedrijf, de metingen wordt door een technische vertegenwoordiger gedaan zodat de maten zeker correct zijn. Communicatie over de timing mag wat proactiever zijn, maar de plaatsing werd wel goed en snel uitgevoerd. Na een paar maanden, ook een leuke attentie " in de vorm van Merci doosje" ontvangen.
François Kenis
Zeer vriendelijk en fijne samenwerking!
Danny kimpe
Super ik raad iedereen aan shutters van van Eyck
Het gekregen advies bij het eerste gesprek bleek correct en niet overdreven. De afwerking is perfect, het uitzicht super!
Een aangename en vlotte samenwerking + service.
Jolanda de Zwart
Goede ervaringen en prima resultaat
Prettige gang van zaken van initiële gesprek tot finale plaatsing van de shutters.
Alles volgens afspraak verlopen. Fraai resultaat.
Familie Dejaeghere Verschueren
Wij zijn super tevreden klanten. Een vlotte en sympathieke en professionele benadering van het eerste contact tot en met een vlotte en perfecte plaatsing. Service na verkoop is ook top en helemaal...Wij zijn super tevreden klanten. Een vlotte en sympathieke en professionele benadering van het eerste contact tot en met een vlotte en perfecte plaatsing. Service na verkoop is ook top en helemaal correct. Aan te bevelen bedrijf met kwaliteitsmaterialen en perfecte service.
alex
Er werd netjes gewerkt en weer opgeruimd, service tnt gewoon goed, alles word bepraat en uitgelegd. het hele huis in 1 dag door 2 ploegen in te zetten. ook een foutje in de levering werd goed...Er werd netjes gewerkt en weer opgeruimd, service tnt gewoon goed, alles word bepraat en uitgelegd. het hele huis in 1 dag door 2 ploegen in te zetten. ook een foutje in de levering werd goed opgelost. eindoordeel tevreden.