Van A tot Z (van adviesgesprek/offerte tot en met levering/ingebruikname) perfect.
Huub Van Gerwen
Geweldige passende mooie shutters, alleen de montage had gemakkelijk in een dag gekunnen. juist omdat ze perfect paste
M. Zwaans
Professioneel, efficient en vriendelijk
Winters Helen
Onze shutters werden begin dit jaar geplaatst. We zijn zeer tevreden over het volledige verhaal. Een aangenaam bezoek voor de prijsofferte en bestelling. De levertermijn werd netjes nagekomen...Onze shutters werden begin dit jaar geplaatst. We zijn zeer tevreden over het volledige verhaal. Een aangenaam bezoek voor de prijsofferte en bestelling. De levertermijn werd netjes nagekomen en de plaatser werkte zeer nauwkeurig en liet alles netjes achter. Ook de chocolaatjes achteraf waren een fijne appreciatie! Warm gebaar, top firma! Wij komen zeker terug wanneer we onze bovenverdieping renoveren!
Correcte afspraken en gemotiveerd personeel
We zijn100 % tevreden met de geleverde kwaliteit
M van den Broek
Perfect ! Mooi product en perfect gemonteerd
Shop Jacobs
Netjes en correct
Uitstekend, op één puntje na; de lange levertijd
Prima afgewerkt. Ook vantevoren leuke en duidelijke gesprekken gehad. We zouden terug opnieuw voor jullie kiezen moesten we het overdoen.
Donna Van Rossem
We zijn gewoon zeer tevreden en vandaar volgt nu een nieuwe bestelling voor gans de eetkamer en salon!