Snelle afhandeling van de bezorging; specificatie aflevering mag specifieker
Frieda Smits
Mooie artikelen, goede bestelservice en vriendelijk personeel!
Jolanda
Het verzenden duurde lang, maar dat ligt misschien aan DHL. eerst van Amsterdam naar Brussel en dan van Brussel naar Eindhoven en dan naar Den Bosch... De kaarten uit mijn kaartenset van 50...Het verzenden duurde lang, maar dat ligt misschien aan DHL. eerst van Amsterdam naar Brussel en dan van Brussel naar Eindhoven en dan naar Den Bosch... De kaarten uit mijn kaartenset van 50 kaarten zijn echt te donker van kleur en iets te blauwig ook dat is jammer. Maar goed ik zie het maar als steun aan het museum... Verder een mooie ruime collectie in de online shop.
Elsaj
Map kaarten van van Gogh snel gearriveerd in Groningen.
Ted Kilsdonk-Martens
Prima kaarten, goede prijs. Jammer dat gebruik gemaakt wordt van DHL met zeer onduidelijke berichtgeving over bezorgtijden etc. Waarom als Nederlands museum niet gebruik gemaakt wordt van...Prima kaarten, goede prijs. Jammer dat gebruik gemaakt wordt van DHL met zeer onduidelijke berichtgeving over bezorgtijden etc. Waarom als Nederlands museum niet gebruik gemaakt wordt van Nederlands bedrijf zoals Post.nl.
Bakker
marjo gruisen
Eric Faber
Geheel naar wens verlopen, erg tevreden met het product!