H.J. Boswijk

Leuk en aardige items in de shop

H.J. Boswijk

Chris Huylebroeck

Mooie kwaliteit. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Marina

Prima, alleen de berichtgeving van DHL was onduidelijk.

Marina Klappe

Snelle bezorging en goede service. Ik wilde iets aanpassen via de mail en kreeg onmiddellijk een reactie

Tj. Douma

Marina

De droogbloemen in display zijn erg mooi, ook goed verpakt verstuurd. De ontvanger was blij verrast.
Ik stuurde het als cadeau naar een ander adres, de naam kon ik niet aanpassen. Een berichtje erbij dat ik het gestuurd heb, miste ik ook. Misschien zijn die mogelijkheden er wel, maar ik heb ze niet gezien.

m de zeeuw

De bestelling wer heel snel opgepikt door het museum.
De bestelling wer heel snel opgepikt door het museum.
DHL heeft heel veel berichten gestuurd met verwarrende teksten zoal levering van 2013 en het wordt bij u afgeleverd tot een afleverpunt in Den Haag. Het adres was voor mij niet in de buurt.
Museum top, dienstverlening DHL echt niet goed.

Marijke

Wat een geweldige kerstbal, nijntje in van gogh jurkje. Superluxe ingepakt trouwens.

anoniem