Shirin

Kwaliteit is niet goed. Alleen is mooi

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldoet. Graag vernemen we om welk product het gaat zodat we dit met onze product designers kunnen bespreken. Bij voorbaat dank... Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldoet. Graag vernemen we om welk product het gaat zodat we dit met onze product designers kunnen bespreken. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Heidemarie Groeneveld

Mijn bestelling is wel verstuurd, maar niet bij het opgegeven adres in Duitsland aangekomen. !!
zolang dit niet opgelost is, kan ik geen goede beoordeling of aanbeveling doen.
zolang dit niet opgelost is, kan ik geen goede beoordeling of aanbeveling doen.

Besteldatum: 03-10-2020
Bestelnummer: 461528

Eli Torrico Estrada

Zeer goed werk!

M. Meursing

Vreemd, dat ik om een beoordeling wordt gevraagd voor een product dat ik nog niet heb ontvangen. Ik heb zelfs nog geen bericht ontvangen dat de bestelling wordt bezorgd ...

marieke

Zeer ruim assortiment. Geweldig!
eenvoudig bestellen en snel geleverd

Thomassen

Mondkapje is super.
Alleen verzending hopeloos. Dure verzendkosten. DHL had het niet in brievenbus gestopt....Zo stom. Dus moesten het toen nog 5 km verder zelf gaan ophalen!!

Hans Hijdra

Prima afhandeling,

Stornel

Perfect uitgevoerd

anoniem

Prima verpakt.

Ria van der Meer

Prima bezorgd. Goede informatie over uitstel levering en plezierige tegemoetkoming in de vorm vn korting op de volgende bestelling.