Idioot lange levertijd - wegens storing?? Kapot mondkapje gekregen ( gat erin). Ben t helemaal zat met deze webshop. Ik had ook nog droogbloemboeket voor verjaardag vriendin besteld -...Idioot lange levertijd - wegens storing?? Kapot mondkapje gekregen ( gat erin). Ben t helemaal zat met deze webshop. Ik had ook nog droogbloemboeket voor verjaardag vriendin besteld - kwam veel te laat!!!
Vera Hussaarts
Jammer genoeg liet bij het uitpakken een van de elastiekjes al los.
J vd Hoek
Goede service, snelle levering, alleen: waarom een klein pakje dat door de brievenbus kan, niet gewoon versturen met post.nl ipv DHL? Scheelt aanzienlijk in de verzendkosten ..... en zou mij ertoe...Goede service, snelle levering, alleen: waarom een klein pakje dat door de brievenbus kan, niet gewoon versturen met post.nl ipv DHL? Scheelt aanzienlijk in de verzendkosten ..... en zou mij ertoe overhalen vaker bij vGM te bestellen
Loes Gehring
Prima bestelproces, vlotte bezorging volgens schema en goed verpakt.
G. Wildvank
Tevreden met aankoop en verzending
nvt
Prima voor elkaar.
Britt
Snelle levering - goede klantenservice toen bleek dat het bestelde product beschadigd was.