Ad Stabel

Prima product in nog mooi ook

Joke Jongeling

Erg mooie mondkapjes, goed wasbaar (maar daar moet ik het resultaat nog van zien), met neusbeugel.

Peter Warris

Heb de bestelling nog niet ontvangen.

Paul Dirac

C.v.H.

Zeer tevreden.

Sandet Kloots

Handling vanuit museum had eerst enkele dagen vertraging, wel goede communicatie hierover.

Volgens DHL daarna ergens in de straat afgeleverd, maar die mensen zijn op vakantie, dus dat kan niet.

Heb pakket dus nog steeds niet ontvangen helaas.

Ivonne Toneman

Mooie mondkapjes! Gelukkig gefabriceerd in EU. Geen Chinese rommel. Het bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Het versturen per DHL duurde te lang. Ik was niet thuis helaas, toen DHL langskwam.... Mooie mondkapjes! Gelukkig gefabriceerd in EU. Geen Chinese rommel. Het bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Het versturen per DHL duurde te lang. Ik was niet thuis helaas, toen DHL langskwam. Enveloppe werd meegenomen, ik moest op de site aangeven waar ik het pakje later in de week zou kunnen ophalen. Dat duurde 2 dagen. Naar mijn mening zou het beter zijn om op jullie website de mogelijkheid te bieden om in dergelijk geval de enveloppe door de brievenbus te doen. Daar had ik dan voor gekozen. Dan zijn de verzendkosten meer in verhouding met wat er gekocht wordt.
Maar hoe dan ook.... ik heb 2 prachtige mondkapjes! Je zou er bijna voor je lol mee gaan lopen.... ?

Schreur

Prima!

S . Beunke

Dit mondkapje eigenlijk niet, want het is een beetje te groot. Het kruipt steeds naar mijn ogen.

N Los