Ik heb het beeldschone mondkapje amandelbloesem besteld en snel en goed ontvangen. Toch 2 kleine opmerkingen: mijn ontvangen exemplaar zit een rare kreukel in waardoor hij een beetje gek op...Ik heb het beeldschone mondkapje amandelbloesem besteld en snel en goed ontvangen. Toch 2 kleine opmerkingen: mijn ontvangen exemplaar zit een rare kreukel in waardoor hij een beetje gek op mijn neus zit. De kreukel gaat er ongetwijfeld uit met wassen en eventueel strijken maar als ik zelf in de shop had gestaan had ik niet dit exemplaar gepakt. Het kapje weegt slechts 9 gram en kost 7 euro. Verzendkosten van 6 euro voor zo'n dingetje wat als een ansichtkaartje verstuurd kan worden vind ik toch een beetje uit verhouding. Samen met mijn eerste opmerking had ik wellicht beter zelf naar de shop kunnen komen. Mijn advies is dus om zelf in de shop te kopen.
Eliza
Nette en snelle levering
Jansen
Prima service
Ineke van der Peet
Goed en snel. klacht direct opgelost, goede service.