Sonja Kenbeek

Bij het zoeken van het juiste product werd ik heel prettig geholpen door de aanwezige medewerkster.

Pauline O'Brien

Dear Van Gogh Museum Shop
I’m following up on my email below.
I have not receive any response to date.
I look forward to hearing from you.
Dear Van Gogh Museum Shop
I’m following up on my email below.
I have not receive any response to date.
I look forward to hearing from you.

From: Pauline O'Brien | FindingtheFit
Sent: Tuesday, 14 July 2020 16:45
To: Van Gogh Museum Shop
Subject: Re: Bestellingsmelding 448572

Dear Rik
Thank you for your email.
Indeed I understand that it takes a couple of days for an order to be processed, however I would like to mention that we are waiting since July 3rd.
I’ve called a couple of times in the meantime to understand what our expectations should be around this order and each time I’m told something different.
We are really disappointed with the lack of customer care we’ve received, having been initially so excited about this purchase. If it was going to take so long, it would have been good to know this.
I’m giving this feedback so you can understand the customer perspective.
I will wait for track and trace info which I believe is underway. It would be good to receive a gesture for our inconvenience.
Sincerely

Get Outlook for iOS
________________________________________
From: Van Gogh Museum Shop
Sent: Monday, July 13, 2020 2:01:46 PM
To: Pauline O'Brien | FindingtheFit
Subject: RE: Bestellingsmelding 448572

Beste Pauline O'Brien,

Bedankt voor uw bericht. Het maken van Print on Demand werken neemt altijd een aantal dagen in beslag. Ik heb in de planning gekeken en ik zie daar dat uw aanvraag vandaag klaar is voor verscheping. U ontvangt een Track en Trace code zodra de koerier het schilderij heeft opgehaald.

Indien u verder nog vragen heeft, horen wij dat graag.

Rik

Verzonden: vrijdag 3 juli 2020 16:02
Aan: Van Gogh Museum Shop
Onderwerp: Bestellingsmelding 448572

Bestelbevestiging
Hartelijk dank voor uw bestelling.
Bestelgegevens

Bezorgadres: -
Uw geselecteerde betaalmethode
Betaalmethode: iDEAL

Uw bestelde producten
Printing on demand - de meesterwerken
Art.nr. Omschrijving Aantal VE Totaal stuks Prijs per stuk Prijs
s0176V1962-canvas-70-90 Van Gogh Giclée, Amandelbloesem 1 1 € 175,95 € 175,95
Subtotaal € 175,95
Verzendkosten € 5,99
Totaal € 181,94
21% BTW € 31,58

T. Hiemstra

Ben zeer tevreden over mijn bestelling. Had gevraagd op specifieke dag te laten bezorgen, zodat het pakket zelf kon aannemen. Helemaal goed gelukt, dank daarvoor.

Kelly Oste

Mooie dienstverlening & met zorg afgewerkt product. Dankjewel.

Mike Willemse

Mooi shirt, snelle levering

Nol

Bezorging door DHL ver onder de maat!

Nol

Gebruiksvriendelijke webshop, ruime keus! Alleen ging het mis met de bezorging, 30-6-2020 bestelling geplaatst. DHL mailde dat de bestelling in de brievenbus paste. DHL berichtte dat 9 juli de... Gebruiksvriendelijke webshop, ruime keus! Alleen ging het mis met de bezorging, 30-6-2020 bestelling geplaatst. DHL mailde dat de bestelling in de brievenbus paste. DHL berichtte dat 9 juli de bestelling bezorgd was. Dit was niet juist. 2xmail verzonden dat wij niets hadden ontvangen. Bericht dat 18 juli het pakket bezorgd zou worden. Wij waren er niet, mailtje dat het bij een pakketautomaat bezorgd zou worden, ophalen v.a. 20 juli. Dus eindelijk na 3 weken hebben wij onze bestelling! DHL maakt er een rommeltje van!

Theodoor ludwig

Het boek was te kort, en had te weinig diepgang.

Theodoor ludwig

Het boek dat ik had, de waanzin nabij, vond ik kort met weinig diepgang. Er had veel meer kunnen zitten.

Max

Top T-shirt !