Nienke

Petra Euser

Helaas heb ik de agenda nog niet ontvangen. Er is voor ontvangst getekend, maar niet door mij.
U doet op dit moment navraag bij DHL over dit voorval.

Hanneke Vriesema

Mooie agenda. Snelle levering.

Jacqueline

Vlekkeloze bestelling en levering!

Tom

Prima, snelle service!

Ben

Prima keuze, snelle levering

Renske

Ik ben zo onwijs tevreden over het product en de service! Het was afwachten of het er met een week kon zijn maar we hadden het heel hard nodig vanwege een bruiloft en na drie dagen was het geleverd!

Kessel

Zeer tevreden!

Booij

Opzich prima, maar duurde relatief lang (4 dagen) en ik vond het jammer dat het pakket niet opgehaald kon worden in het museum en ik daarmee ook niet om de extra verzendkosten heen kon. (En daarmee... Opzich prima, maar duurde relatief lang (4 dagen) en ik vond het jammer dat het pakket niet opgehaald kon worden in het museum en ik daarmee ook niet om de extra verzendkosten heen kon. (En daarmee dus nog een auto op fossiele brandstof door de straat heb). Het pakket bleek uit eindelijk 2 km hier vandaan te zijn samengesteld dus dat had ik makkelijk op de fiets kunnen doen.

Sophia.P

Goede communicatie ,Snelle verzending, mooi product!
Verzendkosten zijn wel 1/3 van de aankoop. Zou mij in normale omstandigheden toch tot nadenken zetten.
Hoop dat u hier een inzicht...
Goede communicatie ,Snelle verzending, mooi product!
Hoop dat u hier een inzicht mee verkrijgt.
Mvr grdoet.