?

Mooie spullen

F.Becker

marguerite jonathan

De kleur was niet wat de naam aangeeft. ik vond het meer lijken op zee-groen dan zee-blauw wat ik dacht te ontvangen. zeer teleurstellend.

Linda

Prachtige reproductie met certificaat; Goed verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!

F.Becker

(Bewerkt)

Zojuist ontving ik 2 reprodukties v werk v Vincent v G. Ik vind het jammer dat het werk niet in z'n geheel zichtbaar is. Ik raad u aan om de afdruk niet te gebruiken over de zijkanten en achterkant... Zojuist ontving ik 2 reprodukties v werk v Vincent v G. Ik vind het jammer dat het werk niet in z'n geheel zichtbaar is. Ik raad u aan om de afdruk niet te gebruiken over de zijkanten en achterkant van het raamwerk. De schilderijen verliezen daardoor veel van hun kracht. Ik had dit niet verwacht. Kocht eerder een repro van v werk v V G en daar was t schilderij gespaard en was het houtwerk aan zijde en achterkant met wit bespannen. Veel beter. Kunnen jullie mij mn bestelling overnieuw leveren en dan met volledige afbeelding frontaal? Ik hoir t graag.

Mark Feenstra

Mooie producten geweldige promotie van vangogh

Mevr. H.M. van Rigteren

Plus: Mooie spullen in de winkel. Oorhangers, mok, mousepad, schrift, magneet-bladwijzer.
min: Het shirt dat ik bestelde is erg klein voor de maat XL; de grootste maat, die wordt aangeboden!
Daar ben ik zeer teleurgesteld over. Wat moet ik er nu mee?

Kirstin Raedersdorf

Online besteld, snelle levering. Mooie producten.

Esther Kommer

Mooie artikelen voor een goede prijs. Deskundig ingepakt in de doos. Het is prettig dat het museum met de aankopen wordt ondersteund.

Nancy van Zijverden

Service: 10