Eindelijk eens een museumshop, die veel verder gaat dan de gebruikelijke memorabilia en prullaria! Veel artikelen met een hoog (pseudo-)artistiek gehalte!
S.Richel
Snelle verzending, mooie spullen
Bea Buwalda
Ik heb iets gekocht bij de webshop. Ik vond het een prettige shop met mooie artikelen. Het bestellen ging makkelijk. De bezorging ging snel, met ook nog een mooie verpakking voor het bestelde...Ik heb iets gekocht bij de webshop. Ik vond het een prettige shop met mooie artikelen. Het bestellen ging makkelijk. De bezorging ging snel, met ook nog een mooie verpakking voor het bestelde artikel!!
Bella
Voorraadpotten waren zeer goed verpakt.
Koos
p.m. dijkstra
Niet geweest
Ria Simons-Louwet
De Van Gogh Museum Shop heeft een zeer prettige website, makkelijk en handig in gebruik en heeft alles wat je over Vincent Van Gogh moet weten met "Bijzondere boeken "!. Van aankoop tot bezorging...De Van Gogh Museum Shop heeft een zeer prettige website, makkelijk en handig in gebruik en heeft alles wat je over Vincent Van Gogh moet weten met "Bijzondere boeken "!. Van aankoop tot bezorging aan huis Prima geregeld. KLASSE.
Sarah
Heb niet het product ontvangen wat ik besteld had. Slordig. Wel nette reactie ontvangen op mijn klacht. Hoop nu snel het juiste item te krijgen.
B.I. DE GRAAFF
Heb voor mijn nichtje in Italië dit t shirt gekocht, het ziet er heel mooi uit en vind de service van de webshop van het van Gogh museum super goed, snel en netjes via koerier geleverd, dus kortom...Heb voor mijn nichtje in Italië dit t shirt gekocht, het ziet er heel mooi uit en vind de service van de webshop van het van Gogh museum super goed, snel en netjes via koerier geleverd, dus kortom top, een 10!