Saar

Het is een geweldig shirt en een zeer goeie kwaliteit. De maat s is wel wat aan de lange/ grote kant. Maar kan prima.

Saar

R. Veenendaal

Tot nu toe goede service, welwillende medewerking bij het nog net op tijd bijvoegen van een artikel aan een al afgeronde bestelling. Leuke spullen voor de liefhebber. De voorraadpotten, mooi prijsje... Tot nu toe goede service, welwillende medewerking bij het nog net op tijd bijvoegen van een artikel aan een al afgeronde bestelling. Leuke spullen voor de liefhebber. De voorraadpotten, mooi prijsje in de sale, sluiten helaas niet goed dus je kunt er alleen iets in bewaren dat niet luchtdicht afgesloten hoeft te zijn.

Derkjan en Jose

Prima geregeld, prachtige repro en lijst

Irene Algra

Helaas was een deel van de bestelling gebroken bij aankomst maar binnen een week was alles opgelost en werd een nieuw product gestuurd. Ik werd serieus genomen en er werd naar mij geluisterd.... Helaas was een deel van de bestelling gebroken bij aankomst maar binnen een week was alles opgelost en werd een nieuw product gestuurd. Ik werd serieus genomen en er werd naar mij geluisterd. Bovendien zijn de producten van uitstekende kwaliteit.

Westing

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd, in een stevige doos.

IPSKAMP IVAN

UITSTEKEND!
De levering verliep perfect!
De reproductie zat degelijk ingepakt en is veilig en wel aangekomen om een ereplaats te krijgen in mijn woonkamer.
Met dank aan de mensen...
UITSTEKEND!
De levering verliep perfect!
Met dank aan de mensen die dat voor elkaar kregen!

nico

Goede en snelle levering van het bestelde.

Ilonka

We wachten nog steeds op ons schilderij, lastig in deze tijd om een eerlijke beoordeling te geven

Emiel

Zeer goed, alleen spijtig dat ik niet zag op de site zelf of een product uitverkocht was. Wel dure verzendkosten naar mijn mening (10 euro, België voor 2 boeken).