Celia María Ramos Paz

Excelente!!!!
Muy contenta con mi compra

Verbeke

I am very happy with the beautiful mug and matching mousepad. They have brightened up my office, and they take me on a journey of imagination.

Lisanne

Snel bezorgd ondanks de pandemie. Enorm blij met het product.

Erik Dohmen

Ik ben blij met het mooie boek ‘De grote Van Gogh Atlas’, maar ik had verwacht dat er een leuke attentie (kaartje of zo) bij de bestelling zou zitten. Nu is er geen meerwaarde om bij de Museumshop... Ik ben blij met het mooie boek ‘De grote Van Gogh Atlas’, maar ik had verwacht dat er een leuke attentie (kaartje of zo) bij de bestelling zou zitten. Nu is er geen meerwaarde om bij de Museumshop te bestellen. Terwijl ik deze bestelling bewust hier heb gedaan om het museum te steunen.

Jessica

Fijne shop met veel mooie leuke artikelen. Doosje waarin de spullen wordt verzonden mag wel wat beter en extra papier/bubbeltjes plastic om de artikelen te beschermen.

Celia María Ramos Paz

Excelente!!!!
Muy contenta con mi compra

Jessica

Als je fan bent van Van Gogh dan kan je zeer zeker slagen in de deze leuke shop met mooie artikelen.
Wel vind ik dat de doosjes waarin ze verpakken van wat betere kwaliteit mag zijn. Bijvoorbeeld extra brscherningspapier en bubbeltjes plastic. Nu was het heel strak ingepakt zodat het helemaal was plat gedrukt.

Maria

Mooie producten en goed verpakt

Paul Wymenga

De service is prima. Er wordt gereageerd na aankoop van een product. De bezorgtijd is door het Corona-virus wat langer dan gebruikelijk.

edgar

Prima zaak. hoop dat het weer gauw open gaat