Heb een sjaal gekocht, maar vond hem nogal statisch. ik heb 3 maanden geleden ook een zijden sjaal gekocht via BD van Van Gogh maar die van jullie is van een heel andere zijde als die...Heb een sjaal gekocht, maar vond hem nogal statisch. ik heb 3 maanden geleden ook een zijden sjaal gekocht via BD van Van Gogh maar die van jullie is van een heel andere zijde als die andere. ik vond die andere fijner dragen.
Christiane
Ben zo blij met mijn nieuwe tas. Het is al de tweede , die ik heb. De andere was van 6 jaar geleden, en ik kon er nauwelijks afscheid van nemen- dus blij dat hij er nog steeds is. Schoudertas met...Ben zo blij met mijn nieuwe tas. Het is al de tweede , die ik heb. De andere was van 6 jaar geleden, en ik kon er nauwelijks afscheid van nemen- dus blij dat hij er nog steeds is. Schoudertas met bloesem
Mooi aanbod
Tina
Ik vond de verzendkosten prijzig in vergelijking met andere shops. Voor de rest snelle, correcte service! Goederen vind ik echt de moeite!
Ik heb het bestelde boek vlot per post gekregen, dus prima. Bezorgkosten zijn relatief hoog voor een bescheiden boekje (60%)
Colinde Hutten
Ik heb een prachtig cassette met alle brieven van van Gogh gekocht. En het is ontzettend mooi en verzorgd. Beter kan niet. Keurig verpakt bezorgd.