Product was prima. Telefonische bereikbaarheid slecht
De ovenwanten zien er leuk uit! Ik had twee besteld in de veronderstelling een linker en een rechter te krijgen. Maar omdat de boven- en onderkant een verschillend patroon hebben, lijken het 2...De ovenwanten zien er leuk uit! Ik had twee besteld in de veronderstelling een linker en een rechter te krijgen. Maar omdat de boven- en onderkant een verschillend patroon hebben, lijken het 2 rechter wanten. Niet erg, hoor.
Iris
Super snelle levering en prachtige producten! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
De zijden sjaal is prachtig van kleur en materiaal. Het is mooi ingepakt maar hiernaast ook extra goed ingepakt voor verzending.
De bestelling was online. Supergoed en snel.
Boudewijn Maas
Mooie collectie, wel prijzig
Anne A.
Makkelijk te bestellen online en er werd ook snel op mijn vraag gereageerd. Het is op de website niet geheel duidelijk hoe de lijst er uit komt te zien (en hij is wel 60 euro), dus uit...Makkelijk te bestellen online en er werd ook snel op mijn vraag gereageerd. Het is op de website niet geheel duidelijk hoe de lijst er uit komt te zien (en hij is wel 60 euro), dus uit eindelijk zonder lijst besteld.
Ik heb een print besteld uit de Franse collectie. Omdat deze niet onder printing on demand stond had ik het idee dat deze binnen 1-2- werkdagen verstuurd zou worden, dit bleek echter wel de 4-5 werkdagen te zijn. Dat was mij niet duidelijk uit de webshop, en ook niet tijdens het bestellen.
De print zelf ziet er erg mooi uit, en was ook goed verpakt. Alleen een klein detail, mijn bestelde print is van Félix Vallotton, en dat is onder de print licht gedrukt weer gegeven. Maar, de é (e met een accent) wordt neergezet als E@ oid, dus dat klopt niet en ziet er wat minder netjes uit.