De gekochte artikels werden veilig verpakt opgestuurd
Saskia
Het is gek als een 5-sterrenbeoordeling zegt '10/10' ;-) maar het bestelde product bevalt erg goed.
Positief
astrid
Leesbril met doekje en doos. Snel geleverd. Product zeer goed. Helder glas. stevige bril. leuk disign.
Ton Dekker
Ik heb de beoordeling al eerder aan u toegestuurd, maar er is kennelijk iets misgegaan. Daarom maar een tweede keer wat mij betreft.
Goede kwaliteit, leuke souvenirs voor toeristen maar ook voor Nederlanders. Van kleine goedkope hebbedingetjes tot duur design.
Elle
Zeer snelle en goed verpakte levering
Annemieke Melchers
De poster is heel goed ingepakt, aangekomen.
Door fout van DHL is aankoop (Joy of Nature) zoek geraakt. Na indienen van klacht bij museumshop is alles zeer attent en vlot afgehandeld en is het boek alsnog bezorgd. Complimenten voor de attente...Door fout van DHL is aankoop (Joy of Nature) zoek geraakt. Na indienen van klacht bij museumshop is alles zeer attent en vlot afgehandeld en is het boek alsnog bezorgd. Complimenten voor de attente en vlotte reactie!