Y.B

Mooi boek, bijzonder leuk verpakt.

N.H.M. Tetteroo

Flink ontevreden ontevreden over de bezorging - DHL houdt het pakket nu al sinds 28 januari vast, zonder opgaaf van redenen. Ik zie graag dat u bij DHL aandringt op snelle bezorging - mocht dit... Flink ontevreden ontevreden over de bezorging - DHL houdt het pakket nu al sinds 28 januari vast, zonder opgaaf van redenen. Ik zie graag dat u bij DHL aandringt op snelle bezorging - mocht dit niet binnen drie dagen gebeurd zijn, dan zie ik mij genoodzaakt Visa Credit Services te verzoeken de betaling ongedaan te maken vanwege het 'niet bezorgd zijn van het bestelde product'.

N.H.M Tetteroo
Nieuwediepstraat 14
2547 TJ Den Haag
Mobiel nr.: 06-44568721

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste dhr/mevr Tetteroo,
Beste dhr/mevr Tetteroo,
Wat vervelend dat uw pakket zonder opgaaf van reden is vastgehouden door DHL. We zien in ons systeem dat uw pakket uiteindelijk op 31 januari is bezorgd. Onze excuses voor dit ongemak. We hopen dat het product naar wens is. We zullen via e-mail nog contact met u opnemen voor een verdere afhandeling van uw klacht.
Julia
Van Gogh Museum Webshop

John Maguire

Het boek "Klimt geïnspireerd ...." is een verassend goed product: met prachtige illustraties en een zeer erudiet verhaal zonder droog of academisch te worden. Tien op tien!

Margreet van Hamersveld

Mooi boek

Margreet van Hamersveld

Mooi boek

Mieke Nicolai

Heel mooie replica. Maar miste de tools om het op te hangen, die hadden er best bij gemogen.

A.M. Fuchs

Hele mooie sjaal, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Bruijstens

U artikelen zijn schitterend alleen de levering via DHL is waardeloos. Je zit de hele dag te wachten. Het ene artikel werd savonds na 21.00 gebracht het andere twee dagen later.Geen telefoon waar... U artikelen zijn schitterend alleen de levering via DHL is waardeloos. Je zit de hele dag te wachten. Het ene artikel werd savonds na 21.00 gebracht het andere twee dagen later.Geen telefoon waar je heen kan bellen zoek het maar uit.