Ursula

Snel en compleet geleverd .

Kaat.

Mooie site en goede kwaliteit artikelen.

Annemiek

Ik heb m’n aankoop, Vans sneakers nog niet ontvangen. Wel bericht gekregen dat het vertraagd is. Duurt nu wel lang.
Niet ge en berekend op enorme vraag klaarblijkelijk. Beetje jammer.

Marianne Essers

Mooie spullen. mis alleen een gebruiksaanwijzing voor de Samsonite Uplite duffle 55 cm expandable weekendtas. Desondanks er blij met mijn mooie spullen

Helaas crashte de website toen we schoenen uit de speciale Vans collectie wilde bestellen. Gelukkig lukte het daarna wel. Levering was zonder problemen.

Pakje is goed aangekomen , en lekker snel.

Tom Van wessem

Heel mooi en ziet er duidelijk en goed uit

(Bewerkt)

Helaas! Ben zeer teleurgesteld in de service van de webshop. Heb op 5 augustus spullen besteld om cadeau te doen aan familie die op bezoek is uit Canada. Nu op 12-8 nog niets ontvangen!

Na het geven van feedback, kreeg ik een reactie dat ze het druk hadden en dat ze spoedig aan mijn order zouden gaan beginnen. Met erbij verzoek om feedback te herzien. Toen ik op de link klikte om feedback te kunnen herzien. Kom ik bij bovenstaande feedback uit. Niet mijn feedback. Mijn ervaring met de Van Gogh musuemshop wordt slechter en slechter.

Voor nu eerste ervaring, geen klachten en geen opmerkingen. Prima product en is goed bezorgd