Ellen van Leeuwen

De brillenkoker viel erg tegen. Ik vind hem erg groot en past nauwelijks in mijn handtas. Zou iets smaller mogen zijn de hoogte is wel goed voor mijn bril 7 cm.En jammer dat de adressering op de... De brillenkoker viel erg tegen. Ik vind hem erg groot en past nauwelijks in mijn handtas. Zou iets smaller mogen zijn de hoogte is wel goed voor mijn bril 7 cm.En jammer dat de adressering op de bovenkant van de doos geplakt was waardoor de mooie doos niet meer herbruikbaar is. Erg jammer. De tas en bandero waren zoals verwacht. Ben daar zeer tevreden over

Marc Beheyt

(Bewerkt)

Het kerstornament Nijntje met Amandelbloesem is in perfecte staat - de kerstbal met Irissen vertoonde matte vlakken, maar werd na onze klacht terstond vervangen - hoewel het euvel had kunnen... Het kerstornament Nijntje met Amandelbloesem is in perfecte staat - de kerstbal met Irissen vertoonde matte vlakken, maar werd na onze klacht terstond vervangen - hoewel het euvel had kunnen voorkomen worden, zijn wij heel tevreden over de afhandeling van onze klacht

L

Had een ander bezorgadres doorgegeven dan het factuuradres, maar toch was de verkeerde naam gebruikt. Heb er zelf weer achteraan moeten gaan om te voorkomen dat het pakketje niet juist geleverd zou... Had een ander bezorgadres doorgegeven dan het factuuradres, maar toch was de verkeerde naam gebruikt. Heb er zelf weer achteraan moeten gaan om te voorkomen dat het pakketje niet juist geleverd zou worden. Zeer matig dus. Verder wel een snelle verzending.

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste Lara,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen!
We vinden het jammer om te horen dat de bezorging niet vlekkeloos verliep.
Wij nemen contact met u...
Beste Lara,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen!
We vinden het jammer om te horen dat de bezorging niet vlekkeloos verliep.
Wij nemen contact met u op!
Charlotte
Van Gogh Museum Shop

Lilian

Voor de levering van een boek had ik mijn huisadres doorgegeven. Ik ontving echter twee (!) DHL-adressen waar ik het boek kon ophalen. Dit was op zich al lastig, maar bij het eerste adres was het... Voor de levering van een boek had ik mijn huisadres doorgegeven. Ik ontving echter twee (!) DHL-adressen waar ik het boek kon ophalen. Dit was op zich al lastig, maar bij het eerste adres was het boek niet aanwezig, waardoor ik ook nog eens naar de binnenstad van Dordrecht moest reizen, wat niet mijn favoriete bezigheid is.
Afgezien daarvan is de kartonnen verpakking prachtig en stevig, en heb ik het boek onbeschadigd ontvangen.

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste Lilian,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Beste Lilian,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wat vervelend om te horen dat het pakket niet bij u thuis af is geleverd. Dit is namelijk wel de bedoeling! Wij zullen contact opnemen met de verzenddienst om uit te zoeken wat hier is misgegaan. Wij danken u nogmaals hartelijk voor uw feedback!
Charlotte
Van Gogh Museum Shop

H. te Riele

Besteld boek kwam aan zonder enige beschadiging want goed verpakt. Wel jammer dat de shop zonder entree van het museum niet toegankelijk is en een bestelling gepaard gaat met hoge verzendkosten.

Arjanne

Goed verpakt, prima levering, mooi schilderij met mooie lijst

Lies

Op tijd geleverd en heel erg leuk verpakt

Iris Kaiser-Okkes

Mooie kaart gekocht, kwam overeen met de foto

Jos Derrez

Zeer tevreden over de afhandeling. Catalogus was goed verpakt zodat er geen beschadiging was.