Duurde vrij lang allemaal. ik had gezien dat er door werkzaamheden mogelijk een langere leveringsperiode mogelijk was. Dit viel alles mee. Problemen begonnen met DHL. Link van track&trace werkte... Duurde vrij lang allemaal. ik had gezien dat er door werkzaamheden mogelijk een langere leveringsperiode mogelijk was. Dit viel alles mee. Problemen begonnen met DHL. Link van track&trace werkte niet, dus 1-2 dagen nà afleveringsmail rekening gehouden met bezorging. Volgde niet. Uiteindelijk gebeld, netjes geholpen, er is, zoals toegezegd, netjes teruggebeld met beantwoording. Een week nà afleveringsmail pakket ontvangen. Klantenservice hierover geinformeerd.

Anneke

Heel mooi, luxe notitieboek. Glanzende opdruk mooi. Ook het etui is mooi qua glans, luxe. Fijne pennen.

Ik het een stroopwafelblikje gekocht. Leuk dat er stroopwafels in zitten, maar uiteindelijk gaat het om het blikje dat ik een mooi plaatsje wilde geven, bij mijn van Gogh behang. Echter zit er op de... Ik het een stroopwafelblikje gekocht. Leuk dat er stroopwafels in zitten, maar uiteindelijk gaat het om het blikje dat ik een mooi plaatsje wilde geven, bij mijn van Gogh behang. Echter zit er op de deksel zo'n vreselijke sticker.. met geen mogelijkheid krijg ik de lijm van de sticker van het dekseltje af...

Bestelde op 23 maart j.l. museumgids en ontving die op 5 april. Wel excuses via mail ontvangen. Zou graag eerder bericht hebben ontvangen. Museumgids kwam aan na mijn bezoek aan de museum op 1 april.

Richard de Jong

De webshop ziet er heel mooi uit.

Leuke spulletjes, sommige te duur, vind ik, doch ook dingetjes die in mijn budget passen.

Richard de Jong

Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Marie-Paule

Helemaal in orde!